عضو شورای عالی فضای مجازی در نشست با دانشجویان دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی کارنامه دولت در پروژه ملی پیام‌رسان داخلی را منفی دانست.


کارنامه دولت منفی است!به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدعزت‌اللّه ضرغامی بعد از ظهر امروز در مراسمی که به مناسبت روز دانشجو در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد برآمده از انقلاب اسلامی است و از ظرفیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: در طول سال‌هایی که از دانشگاه آزاد اسلامی آشنایی دارم، توانمندی علمی در دانشگاه آزاد اسلامی بالاست و از ابتدا نیز چنین بوده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در مسائل علمی و انگیزشی پرونده درخشانی دارد گفت: درخشش دانشگاه آزاد در مسابقات ربوکاپ‌ و در زمینه‌های های‌تک‌ نمونه‌ای از ظرفیت عظیم این دانشگاه است.

ضرغامی درباره پیام‌رسان‌های داخلی تشریح کرد: این موضوع باید سال‌های اخیر بیشتر مورد توجه و حمایت دولت قرار می‌گرفت که چنین اتفاقاتی نیفتاد. باید بیشتر سرمایه‌گذاری می‌شد تا مردم با اطمینان خاطر از تمامی امکانات لازم بهره می‌بردند.

وی ادامه داد: پیام‌رسان داخلی پروژه بسیار بزرگی در کشور بود که در کنار پیام‌رسان‌های خارجی در وهله اول به‌آرامی فعالیت می‌کرد و دولت باید در این موضوع سرمایه‌گذاری می‌کرد تا امروز مردم ما با یک پیام‌رسان پرسرعت با آپشن‌های مختلف و ظرفیت‌های بالا استفاده می‌کردند که متأسفانه این کار انجام نشد.

عضو شورای عالی فضای مجازی تشریح کرد: موضع شورای اطلاع‌رسانی دولت در مورد فیلترینگ اشتباه است، در اغتشاشات و ناآرامی‌های دی‌ماه و انتهای سال ۹۶ به خاطر مشکلات امنیتی باید دولت می‌توانست اوضاع را اداره کند. وقتی مرحله اول فیلترینگ اعمال شد، با توجه به گزارش وزارت اطلاعات که زیر نظر دولت است، شورای امنیت ملی به ریاست رئیس‌جمهور برگزار و مصوب شد که فیلترینگ اعمال شود. مصوبه فیلترینگ تلگرام به دستور روحانی به وزارت ارتباطات برای اعمال ابلاغ شد، که حال دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت این حرف را تکذیب می‌کند. کجای این حرف خلاف است که می‌گویند چنین اتفاقی رخ نداده است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: حرف امروز ما این است که نظام جمهوری اسلامی باید پیام‌رسان داخلی طراحی می‌کرد که با امکانات خوب و کامل در اختیار مردم قرار می‌گرفت و سایر نهادها نیز در تجهیز امکانات آن تلاش می‌کردند که آن‌وقت مشکلی نداشتیم.

رئیس اسبق رسانه ملی در ادامه افزود: جوانان حزب‌اللهی در حوزه‌های مختلف بدون پشتیبانی غول‌های بزرگی مثل آمازون که پشتوانه تلگرام است توانستند با امکانات داخلی به‌آرامی تعدادی از این پیام‌رسان‌های داخلی را راه‌اندازی کردند و می‌دانستند که اگر عضویت در این نرم‌افزارها بالا برود مشکلاتی را خواهند داشت که متأسفانه باید موردحمایت جدی قرار می‌گرفت و کم‌کاری شد.

ضرغامی در پایان گفت: به دولتی‌ها می‌گویم قبل از اینکه بحث فیلترینگ نرم‌افزارهای دیگر مطرح شود از جوانان و نخبه‌ها حمایت کنید تا شاهد چنین مواردی نشویم، ارز دیجیتال را کنترل کردیم که اگر در دست بیگانگان باشد شاید صبح بخوابیم و صبح ببینیم ماجرا پیچیده شده و معادلات را عوض کرده‌اند و پول و ارز بسیاری جابه‌جاشده است، اینجاست که مردم حکومت را مقصر می‌دانند و می‌گویند که چرا اجازه دادید اطلاعاتمان در اختیار بیگانگان باشد؟ از رئیس‌جمهور تقاضا دارم که با حمایت جدی و قاطع از جوانان نسل‌های جوان و نخبه‌ها را حمایت کنند.

سید عزت‌الله ضرغامی، رئیس پیشین صدا و سیما و عضو فعلی شورای عالی فضای مجازی در جدیدترین توییت خود نسبت به عملکرد دولت در به سرانجام رساندن پیام رسان ها واکنش نشان داد و انتقاد کرد.

منبع: آنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۲:۴۹ ۲۱ آذر ۱۳۹۷
عجب