![قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۸ بهمن ماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352774_350.jpg)
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سرهنگ نعمت الله آزادی فرمانده انتظامی شهرستان آمل گفت: ماموران پاسگاه انتظامی امامزاده عبدالله در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی، به یک دستگاه وانت نیسان حامل بار چوب مشکوک شدند.
وی افزود: پس از متوقف کردن خودروی مورد نظر، ماموران در بازرسی از آن ۴ تن چوب جنگلی قاچاق کشف کردند.
سرهنگ آزادی گفت: در این ارتباط راننده وانت نیسان دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی، تحویل مرجع قضایی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل با اشاره به اینکه قطع درختان، به تاراج بردن منابع ملی بوده و تبعات زیست محیطی زیادی در پی دارد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده فعالیت غیرقانونی قاچاقچیان چوب و محصولات حاصل از چوب مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/آ