به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،کریم نجفی برزگر رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی در نشست خبری در سالن اجتماعات دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر گفت: شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام تنها شبکه دانشگاهی کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (OIC) بوده و جمهوری اسلامی ایران میزبان آن است.
وی افزود: این شبکه پایگاهی مهم و غنی برای تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی در جهان اسلام است و به منظور ایجاد بستری مناسب برای ارتباط موثر در کشورهای اسلامی و هم افزایی و مشارکت برای رشد و پیشبرد اهداف علمی و فناوری کلیه امور شبکه فعالیت می کند.
رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی گفت: 57 کشور در حوزه آسیا و تعدادی در حوزه اروپا و آفریقا عضو این شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلامی هستند.
نجفی برزگر همکاری کشورهای عضو این شبکه را در ارتقای علم و فناوری موثر دانست و افزود: شبکه ارتباطی بین دانشگاه های کشورها مباحثی در خصوص بخش های پژوهشی، بین الملل، دانشجویی، تحصیلات تکمیلی و مجلات علمی و پژوهشی در حوزه کشورهای اسلامی است.
وی گفت: تحصیلات تکمیلی حوزه وسیعی را تشکیل می دهد و همه اینها وقتی در شبکه می آیند می توانند همدیگر را ببینند و نقاط ضعف و قوت را مطالعه کنند.
رئیس شبکه دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی افزود: این شبکه چندسالی در ایران بود ولی به دلیل مشکلات مختلف فرصتی برای بهره داری از این شبکه وجود نداشت.
نجفی برزگر گفت: حدود چند ماه گذشته دعوت نامه ای به همراه اساس نامه ای از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به کشورهای عضو این شبکه ارسال شد و در این راستا نماینده های شبکه مجازی این کشورها در ایران حضور یافتند.
وی با بیان اینکه بعضی از استان های کشور از نظر استراتژیک اهمیت دارند، افزود: یکی از موارد مهم در دیپلماسی کشور ما ارتباط با کشورهای دیگر بویژه کشورهای همسایه است.
شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام با هدف ایجاد و تقویت ارتباط علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه های مجازی کشورهای اسلامی راه اندازی شد.
تبادلات علمی، آموزشی و تحقیقاتی مراکز دانشگاهی کشورهای عضو با راه اندازی این شبکه به شیوه مجازی افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام / د