به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حجت الاسلام ولیالله روان معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اشاره به ارج نهادن به فرهنگ کتابخوانی، اظهار داشت: کتابخانههایی در جوار بقاع متبرکه و امامزادگان عظیم الشان استان اصفهان در نظر گرفته شده است.
وی افزود: کتابهای مختلف مذهبی و دینی و سایر موضوعات در این کتابخانهها گنجانده شدهاند و کسانی که تمایل به اهدا یا وقف کتابهای خود در این اماکن هستند، میتوانند این کار را انجام بدهند.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف استان با بیان اینکه 68 کتابخانه در جوار امامزادگان و بقاع وجود دارد، گفت: تعداد 60 هزار جلد کتاب در این کتابخانهها در دسترس علاقمندان است.
وی ادامه داد: کتابخانه علامه مجلسی، با 40 هزار جلد کتاب یکی از بزرگترین کتابخانههای در جوار بقاع متبرکه و امامزادگان است.
حجت الاسلام روان تصریح کرد: کتابخانه امامزاده سلطان سید علی نائین دارای 4 هزار کتاب است که بعد از کتابخانه علامه مجلسی، بیشترین کتاب را داراست.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف استان با اشاره به موقوفاتی که به خرید و نشر کتب دینی و مذهبی، مربوط هستند، اظهار داشت: 40 موقوفه در کل استان به این امر اختصاص یافتهاند و میتوان موقوفه محمد و مهدی نراقی و موقوفه احمد نراقی در کاشان را از شاخصترین این نوع موقوفهها ذکر کرد.
وی افزود: 25 موقوفه در استان اصفهان به امر تجهیز کتابخانهها از محل درآمد موقوفات، میپردازند که شاخصترین آنها موقوفه اهل بیت شاهینشهر و موقوفه سید شهابالدین مرعشی در اصفهان است.
حجت الاسلام روان خاطرنشان کرد: بسیاری از موقوفات با گذشت زمان، درآمد زا نیستند ولی هنوز وجود دارند.
معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف استان با بیان اینکه اداره اوقاف و امور خیریه استان اصفهان از ترویج نشر علم و فرهنگ، استقبال میکند، گفت: این نهاد از کسانی که قصد وقف نشر کتاب و یا تجهیز کتابخانهها را دارند به گرمی استقبال میکند و آماده هر نوع همکاری است.
انتهای پیام/م