به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مانی عبداللهزادهراد افزود: کدگذاری، شناسایی، طبقهبندی، حمل و مدیریت پسماند در مکانهای تعریف شده میتواند نقش گستردهای در مدیریت پسماند شرکت ملی نفت ایران داشته باشد.
وی بیان کرد: بر اساس نوع پسماند و چرخه فرایندی آنها در شرکت ملی نفت مناطق نمونه انتخاب شده است و بر این اساس امیدواریم با دستاوردی که خواهیم داشت، بتوانیم همکاران محیطزیست در حوزه پسماند را با فناوریهای جدید و تجربههای بینالمللی، آشنا کنیم.
مدیر بهداشت، ایمنی و محیطزیست شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در چند سال گذشته همواره بر رعایت این الزامها تاکید شده و حتی در خارج از مجموعه وزارت نفت، در دستگاههای متولی و نظارتی و بحثهای کلان مدیریتی کشور به این مسائل توجه ویژهای شده است.
یادآور میشود، مدیرکل پیشین حفاظت محیط زیست استان بوشهر مهر سال ۱۳۹۵، از تصویب ایجاد دو مرکز مدیریت پسماند در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خبر داده بود.
به گفته حسین دلشب، در مرحله اول بیش از ۵۰ هزار تن پسماند در این مجتمع بازیافت خواهد شد و ظرفیت آن متناسب با نیازهای منطقه و پس از اجرای طرحهای توسعه فازهای میدان گازی پارس جنوبی و مجتمعهای پتروشیمی افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/ک