فضانورد روسکاسموس که این روزها در بایکونور خود را برای ماموریت در ایستگاه فضایی بین‌المللی آماده می‌کند، دوره آموزشی خاصی را در یک شرکت فناوری‌های فضایی برای کار با سامانه‌های جدید دیده است.

آموزش فضانورد روس برای کار با ابزارهای جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی+عکسبه گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اولگ کانوننکو فضانورد روسکاسموس که این روزها در بایکونور خود را برای ماموریت چهارم خود در ایستگاه فضایی بین‌المللی آماده می‌کند، دوره آموزشی خاصی را در یک شرکت فناوری‌های فضایی  برای کار با سامانه‌های جدید دیده است.

در این دوره که توسط کارشناسان آموزش داده شد، کانوننکو با سامانه‌های جدیدی که قرار است در ایستگاه فضایی بین‌المللی با آنها کار کند آشنا و آموزش دید. تجهیزات مربوط به شبیه‌سازی دستگاه‌های برقی به ویژه سیستم ارتباطی که در آینده در داخل ایستگاه فضایی بین‌المللی نصب شده و مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت، تجهیزات جدید عکاسی که کیفیت بالاتر عکسبرداری و فیلمبرداری از مدار را فراهم می‌سازد و چگونگی نگهداری و تعمیر این وسایل که باید به طور مرتب انجام شود تا امکان استفاده طولانی مدت در ایستگاه را داشته باشند از جمله مواد آموزشی کانوننکو بود.

علاوه بر این، متخصصان طریقه کار با یک "قفسه هوشمند" را که برای جانمایی و قرار دادن تجهیزات و وسایل موجود در ایستگاه طراحی شده بود را به وی آموزش می‌دهند. در این سامانه مجازی جدید، فضانوردان می‌توانند برای پیدا کردن هر وسیله یا شئ، از "برچسب‌های فرکانس‌های رادیویی"(Radio-frequency identification -RFID) استفاده کنند. با توجه به اینکه طبق برنامه بخش روسی ایستگاه فضایی بین‌المللی قرار است در آینده گسترش یابد، چنین تجهیزاتی به فضانوردان کمک خواهد کرد تا ابزارهای بهینه سازی موجودی و اجرای برنامه علمی آزمایش‌ها را فراهم کنند.

آموزش فضانورد روس برای کار با ابزارهای جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی+عکس

اولگ کانوننکو می‌گوید: هنگامی که یک فرد برای مأموریت بعدی آماده می‌شود، کاملا طبیعی است که در این شرکت آموزش ببیند، جایی که بخش‌های مختلف ایستگاه فضایی بین‌المللی ساخته شده‌اند و تجهیزات جانبی در حال ارتقاء هستند. در اینجا ما در جلسات آموزشی تحت هدایت متخصصانی که مستقیما در توسعه و عملیات سخت افزار دخیل هستند شرکت می‌کنیم. این جلسه‌ها نه فقط آموزشی یک طرفه بلکه به نوعی تبادل اطلاعات محسوب می‌شوند و ما به هم می‌آموزیم. بطور مثال می‌توانیم همه نقاط ضعف اداره و کار یک سامانه در شرایط واقعی در فضا را به کارشناسان و سازندگان توضیح دهیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.