![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ علی فرخ زاد معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: در رابطه با استقرار و ساماندهی مشاغل مزاحم شهری در شهرکهای صنعتی از گذشته اقداماتی صورت گرفته و شهرداری نیز قدمهایی برای این موضوع برداشته است.
فرخ زاد ضمن لزوم استقرار مشاغل مزاحم در خارج از نقاط شهری گفت: البته نمیتوان یک نسخه واحد برای تمام استان پیچید، زیرا در برخی از نقاط استان امکان آن وجود نخواهد داشت.
وی گفت: این موضوع را در کارگروهی به صورت تخصصی بررسی خواهیم کرد و ظرف ۳۰ تا ۴۵ روز آینده به یک تصمیم نهایی خواهیم رسید تا عملیات اجرایی آن آغاز شود.
انتهای پیام/