بخشدار مرکزی مراغه از صدور مجوز ۱۲ اقامتگاه بوم گردی به منظور توسعه گردشگری و درآمدزایی پایدار در روستا‌های این بخش خبر داد.

صدور مجوز ۱۲ اقامتگاه بوم گردی در شهرستان مراغهبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، انتظاری بخشدار مرکزی مراغه در بازدید از اقامتگاه بوم گردی جعفری در روستای ورائوی (ورجوی) گفت: ۲۵ میلیون تومان تسهیلات احداث از سوی بنیاد مسکن و ۱۵ میلیون تومان از سوی میراث فرهنگی برای اقامتگاه‌های بوم گردی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: برای اقامتگاه بوم گردی جعفری تاکنون بیش از ۶۰ میلیون تومان هزینه شده و برای تکمیل آن به بیش از ۳۴۰ میلیون تومان اعتبار دیگر نیاز است.

وی ادامه داد: این اقامتگاه متشکل از ۱۱ اتاق برای اسکان گردشگران است.

انتظاری افزود: اقامتگاه‌های بوم گردی با هدف تقویت زیرساخت‌های اقامتی و پذیرایی، ایجاد اشتغال در روستاها، احیا فرهنگ، آداب و رسوم بومی، رونق اقتصادی جوامع محلی و آشنایی گردشگران با جاذبه‌های تاریخی و طبیعی کمتر شناخته شده در مناطق روستایی راه اندازی می‌شود.

وی اضافه کرد: احیای خانه‌های بوم گردی متناسب با ویژگی‌های بومی در این بخش، موجب افزایش اشتغال و جلوگیری از مهاجرت و ترغیب روستاییان به زندگی در روستا می‌شود.

انتظاری افزود: روستا‌های منطقه آذربایجان دارای قابلیت‌ها و ظرفیت‌های زیادی است و با ارائه طرح‌های گردشگری متناسب با ظرفیت هر روستا می‌توان در روستا‌ها رونق اقتصادی ایجاد کرد.

وی افزود: اختصاص بودجه مناسب به بوم گردی می‌تواند جهش بلندی در صنعت گردشگری و در نتیجه معرفی فرهنگ اصیل ایرانی آذربایجانی و تبادل فرهنگ‌ها داشته باشد.

بخشدار مرکزی مراغه با بیان اینکه نباید ظرفیت بوم گردی و گردشگری روستایی در شهرستان را دست کم گرفت، افزود: صنعت توریسم می‌تواند درآمد پایدار برای منطقه و شهرستان مراغه ایجاد کند.

انتظاری خاطرنشان کرد: به دلیل زندگی ماشینی در شهرها، علاقه مندی به استراحت در دل طبیعت و خانه‌های روستایی رو به افزایش است و ضروری است به نیاز جدید گردشگران توجه شود.

وی خواستار مشارکت دهیاران در معرفی روستا‌های هدف گردشگری این بخش شد و افزود: روستا‌های هدف گردشگری قابلیت بالقوه گردشگری است و با این وجود باید معرفی مطلوبی از این روستا‌ها برای جذب گردشگری داشته باشیم.

وی اضافه کرد: روستا‌های هدف گردشگری می‌توانند به عنوان قطب‌های بوم گردی معرفی شده و در راستای رونق اشتغال روستا‌ها از قابلیت و جاذبه‌های گردشگری آن بهره گرفته شود.

انتظاری افزود: قبل از تامین زیرساخت‌های مختلف لازم است اقدامی جدی در راستای معرفی روستا‌ها به منظور رونق بوم گردی انجام شود.

 

انتهای پیام/ش

مجوز ۱۲ اقامتگاه بوم گردی در شهرستان مراغه صادرشد

برچسب ها: صنعت ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.