نماینده مردم اردبیل گفت: برخی موسسات با سیاسی‌کاری و بدون داشتن حداقل‌ها با رشته‌های مختلف به فعالیت خود ادامه می‌دهند.


چرا برخی موسسات با سیاسی‌کاری و بدون داشتن حداقل‌ها فعالیت می‌کنند/ وضعیت استخدامی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های پیام نور را مشخص کنیدبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد فیضی نماینده مردم اردبیل در صحن علنی امروز (سه‌شنبه 6 آذر ماه) در سوال خود از غلامی وزیر علوم و تحقیقات مبنی بر آنکه علت توسعه تحصیلات تکمیلی در موسسات آموزشی غیر انتفاعی بدون داشتن حد نصاب هیئت علمی چیست، گفت: برای ایجاد رشته‌های کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های 2 استادیار و 2 دانشیار نیاز است که طبق عرف برای دانشگاه‌های سراسری و آزاد سه استادیار قرار داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بنده مخالف وجود مؤسسات غیر انتفاعی نیستم، بلکه توسعه این موسسات امکان دسترسی آزاد را برای عموم مردم فراهم می‌کند.

نماینده مردم اردبیل بیان کرد:‌ در برخی دانشگاه‌ها هنوز هیئت علمی تشکیل نشده یا امکان جذب برای استادیار و دانشیار توسط وزارت علوم صورت نگرفته است، در صورتیکه وزیر علوم باید بدون هیچگونه تبعیضی در دانشگاه‌های سراسر کشور این اقدام را انجام دهد.

فیضی افزود: برخی دانشگاه‌ها و موسسات بدون داشتن حتی یک عضو هیئت علمی و با سیاسی‌کاری با رشته‌های متنوع به کار خود ادامه می‌دهند که این اقدام درستی نیست زیرا دانشجویان در مقاطع تحصیلی مختلف به موسسات شهریه پرداخت می‌کنند اما از عملکرد آنها راضی نیستند.

وی تاکید کرد: اینگونه موسسات در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ساده‌ترین استاندارد‌ها را که داشتن هیئت علمی است در اختیار ندارند و چرا با وجود این همه فارغ‌التحصیل دکترا در کشور، وزارت علوم نمی‌تواند هیئت علمی آنها را تأمین کنند.

نماینده مردم اردبیل اظهار کرد: بسیاری از موسسات مدعی هستند که سال‌ها پرونده خود را برای حضور هیئت علمی داده‌اند، اما وزارت علوم در این مورد جوابی به آنها نداده است، پس وزیر علوم باید اقدامات خود را در این زمینه برای مجلس تشریح کند.

فیضی با اشاره به سوال بعدی خود درباره استاندارد سازی هیئت علمی پیام‌نور هم گفت: این موضوع دغدغه بیش از 800 نفر از هیئت علمی‌های پیام‌نور سراسر کشور است که بخشی از مشکل به قبل از سال 89 باز می‌گردد.

وی افزود: در سال 89 دانشگاه پیام‌نور با فراخوان عده‌ای را به عنوان دستیار علمی دعوت کرد و این افراد حتی برای حضور در این سمت از شغل رسمی خود استعفا دادند اما اکنون بیش از 10 سال است که معطل مانده‌اند و تنها با آنها قرارداد‌های چند ماهه بسته می‌شود.

نماینده مردم اردبیل اظهار کرد: افرادی هم که در سامانه جذب هیئت علمی ثبت‌نام کرده‌اند با استفاده از سایت رسمی و فراخوان وزارت علوم جذب شده‌اند و طبق قانون وزارت علوم باید کمتر از 150 روز این افراد را تعیین تکلیف کنند؛ اما برای آنها به جای زدن حکم پیمانی در واقع یک حکم پیمانی من درآوردی مشروط آن هم چند ماهه صادر شده است که وزارت علوم باید به این مسائل رسیدگی کند.

فیضی بعد از سخنان وزیر علوم به صورت مشروط در صورتیکه وزیر بتواند این مشکل را حل کند قانع شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سیاسی ، مجلس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار