ویدئویی از هجوم مردم آمریکا در جمعه سیاه به بازار و درگیری شدید با یکدیگر بر سر اجناسی که تخفیف خورده بودند را مشاهده می‌کنید.

درگیری شدید میان خریداران آمریکایی در جمعه سیاه+ عکسبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌های آمریکایی و اروپایی همراه با شبکه‌های ضد انقلاب، همانگونه که هزینه فعالیت آن‌ها را فراهم می‌کنند، خبر کوچکترین حادثه و اتفاق در کشور ما ایران را به صورت یک سونامی وحشتناک منتشر کرده و به کارشناسی غیرمنصفانه و غیرمنطقی درباره آن اتفاق می‌پردازند.

کاهش جنس یا کالایی در سطح بازار ایران و یا تغییر قیمت هر یک از وسایل، گاهی به مهمترین سوژه رسانه‌های خارجی و ضد انقلاب تبدیل می‌شود و این در حالی است که نظیر چنین مشکلاتی در جوامع پیشرفته‌ای که مشکلات سرزمین ما را به عنوان سوژه خبری خود انتخاب می‌کنند، کم نیست.

روز جمعه سیاه (به انگلیسی: Black Friday) یا حراج جمعه در آمریکا، یک روز بعد از روز شکرگزاری و آخرین جمعه ماه نوامبراست و در واقع  آغاز آیین خرید برای کریسمس به حساب می‌آید.  جمعه سیاه  یک روز تعطیل نیست، اما اکثر شرکت‌های آمریکایی این اجازه را به کارکنان خود می‌دهند که این روز را مرخصی گرفته و به خرید سال نو بپردازند. سال‌ها است که این روز، شلوغ‌ترین روز برای فروشنده‌ها محسوب می‌شود و آمریکای شمالی محل اصلی رخداد این سنت است.

اگر چه سنت جمعه سیاه در ابتدا در آمریکای شمالی مشهور شده است اما مثل بسیاری از سنت‌های دیگر این منطقه، این سنت نیز به کشورهای دیگر سرایت و مردم جوامع دیگر نیز از آن تبعیت کرده و در آخرین جمعه ماه نوامبر برخی از فروشندگان و ارائه دهندگان خدمت در مشاغل مختلف مثل کشور آمریکای شمالی، تخفیف‌های ویژه‌ای را برای مشتریان خود در نظر می‌گیرند.

این روز به قدری اهمیت دارد که فروشگاه‌ها قبل از ساعت ۴ صبح کار خود را آغاز کرده و مردم از همان زمان برای خرید به فروشگاه هجوم می‌آورند و باید تا قبل از آغاز شب خرید کرده باشند. در میان این هجوم کم نیست تعداد افرادی که کشته شده و یا آسیب می‌بینند و رسانه‌های آمریکایی هیچ خبری از آن منتشر نمی‌کنند.

روز گذشته که در آمریکای شمالی و بسیاری دیگر از کشورها به عنوان «جمعه سیاه» مشهور بود، در میان هجوم خریداران برای خریداری اجناس تخفیف خورده، منابع غیر رسمی و محلی ایالات آلابامای آمریکا از درگیری‌های شدید در این منطقه میان مردمی که برای خرید رفته بودند، خبر می‌دهند و این در حالی است که رسانه های رسمی خبری، در سکوت به سر می‌برند.

در نظر بگیرید که اگر مشابه چنین اتفاقی در ایران رخ داده بود، رسانه‌های بیگانه با بزک کردن آن، چه موجی را با عناوینی چون قحطی در ایران و مواردی این چنینی به راه می‌انداختند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کاظمی
۱۴:۲۵ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
معلومه که همش سیاه بازیه. همه دارن نقش بازی می کنن و برای این کار پول می گیرن. اکثر این افراد یا از کارکنان همون فروشگاه زنجیره ای هستن یا اجیر شدن تا با این حرکات، بازار فروش رو گرم تر کنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۰۴ آذر ۱۳۹۷
موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۴ ۰۴ آذر ۱۳۹۷
خیلی..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
تو خارج رسمه فروشگاهها غیر از این حراجیای گاه بگاه لابلای جنسا تک و توکی مجانی میزارن که ملت تو مغازه بمونن و مشغول بشن و مغازه شلوغ به نظر برسه و اینجوری بازار گرمی میکنن البته این چیزا تو ایران رسم نیست
Austria
ناشناس
۱۱:۲۸ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
اگه این تخفیفهای واقعی که گاهی یک جنس با 20 درصد قیمت واقعیش فروخته میشه و قبلش هم قیمت برای زدن حراج 5 برابر نشده تو ایران وجود داشت تو اون روز 1 میلیون نفر کشته میشدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۰۵ آذر ۱۳۹۷
دقیقا موافقم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۰۳ آذر ۱۳۹۷
ازدحام = درگیری و زد و خورد و کتک کاری و جراحت و حتی قتل