رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه از تولید سالانه ۶۴ هزار تن گوشت قرمز در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ،  خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان کرد: استان کرمانشاه هیچ گونه کمبودی از نظر تولید و تامین گوشت قرمز ندارد و می‌توان گفت در سالهای گذشته تا ۲۸۰ هزار راس دام را به حوزه‌های خلیج فارس صادر می کردیم و هم اکنون صادرات ما در داخل کشور و به استان‌های همجوار است.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه یکی از قطب های تولید است، عنوان کرد: سالانه حدود ۶۴ هزار تن گوشت قرمز تولید می کنیم که حدود ۵۰ هزار تن آن نیاز استان است و ۱۴ هزار تن هم به استانهای دیگر به صورت زنده صادر می شود.

 

انتهای پیام/ز

 

 

سالانه حدود ۶۴ هزار تن گوشت قرمز  در استان کرمانشاه تولید  می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.