بنزین و رشد بی رویه مصرف آن در ماه‌های گذشته پای ثابت صحبت مسئولین نفتی و رسانه‌ها بود تا برای این مسئله مهم تصمیم گیری واحدی صورت گیرد.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  رشد بی رویه مصرف بنزین در ماه‌های گذشته سبب بازگشت کارت سوخت به روند سوخت گیری شد و در این راستا مالکان خودرو‌هایی که کارت سوخت ندارند تا تاریخ ۲۴ آذر ماه با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ و یا پورتال شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی نسبت به ثبت نام کارت جدید خود اقدام کنند.   

کارت سوخت به کارت‌های بانکی متصل می‌شود؟


بیشتربخوانید :تحویل بنزین فقط با کارت سوخت /مالکان خودرو و موتورسیکلت برای دریافت کارت جدید ثبت نام کنند


 در این راستا پیشنهادات و راهکار‌های مختلفی از سوی کارشناسان ارائه شده که گزینه اصلی آن‌ها استفاده مجدد از کارت سوخت و بازگرداندن آن به چرخه مصرف بود.

استارت استفاده از کارت سوخت از زمستان سال گذشته از سوی زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی با تاکید بر استفاده دوباره از کارت سوخت در هنگام سوخت گیری و مراجعه صاحبان خودرو و موتور سیکلت برای دریافت از کارت سوخت زده شد.

در ادامه این روند در تابستان سال جاری شاهد تغییر تجهیزات و لوازم جانبی جایگاه‌های سوخت بودیم که از آن زمان گمانه زنی‌هایی در خصوص آماده سازی زیرساخت‌های لازم در این باره صورت گرفت.

نوسانات نرخ ارز و قیمت پایین حامل‌های انرژی در مقایسه با کشور‌های همسایه، قاچاق این محصولات را افزایش داد که این عامل خود را در رشد مصرف بالای بنزین نشان داد، پس از آن بود که زنگنه وزیر نفت با اعلام رسمی افزایش قاچاق سوخت، استفاده مجدد از کارت سوخت را مطرح کرد. بر همین اساس شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در جدیدترین اطلاعیه خود اعلام کرده به منظور جلوگیری از قاچاق بنزین به‌ویژه با تشدید قاچاق از مرزها، تصمیم بر این شده که تحویل بنزین به خودرو‌ها و موتورسیکلت‌ها، از تاریخی که متعاقباً اعلام خواهد شد، تنها با استفاده از کارت سوخت انجام شود و در همین راستا از مالکان خودرو‌ها و موتورسیکلت‌هایی که کارت سوخت خود را گم کرده‌اند خواسته شده از روز شنبه ۳ آذر ماه، حداکثر لغایت شنبه ۲۴ آذر ماه ۱۳۹۷ نسبت به ثبت درخواست خود برای دریافت کارت سوخت جدید اقدام کنند. این شرکت با تاکید بر اینکه استفاده از کارت سوخت به معنای سهمیه‌بندی و افزایش نرخ سوخت نبوده از هموطنان محترم درخواست کرده نسبت به شایعات بی‌اساس در این مورد توجه نفرمایند.

گفتنی است در این خصوص نیز محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جدیدترین اظهارات خود با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های دولت الکترونیک گفت: در کشور بیش از ۱۰ میلیون خودرو، کارت سوخت ندارند که برای صادر کردن این تعداد از کارت سوخت باید ۳۳۰ میلیارد تومان هزینه می‌کردند درحالیکه با استفاده از ظرفیت دولت الکترونیک و با هماهنگی بین دستگاهی می‌توان آن را به کارت بانکی متصل کنیم تا به جای اینکه مردم در صف بایستند تا در پلیس بعلاوه ۱۰ (+۱۰) ثبت نام کنند و پس از یک هفته پستچی کارت سوخت صادر شده را بیاورد و هزینه‌ای را پرداخت کنند، با مراجعه به پورتال ملی پخش و پالایش با فشردن سه گزینه، کارت بانکی به کارت سوخت متصل می‌شود.
این امکان جدیدی است که در این دوره از ثبت نام در اختیار مشترکین قرار گرفته شده تا روند صدور کارت سوخت با سرعت بیشتری انجام شود و در نهایت اقتصاد کشور از آن منتفع شود.

منبع: میزان 

انتهای پیام/

بازگشت کارت سوخت به روند سوخت‌گیری/ کارت بانکی جایگزین کارت سوخت می‌شود؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.