علی تیموری، مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت باغملک در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: مدیران مدارس مسئول مستقیم نظارت بر بوفه مدارس است و بهترین تغذیه هایی که می توان در بوفه ها عرضه کرد عبارت اند از شیر، میوه ها و خوراکی هایی که با فاکتور رشد دانش آموزان تناسب داشته باشند.
وی افزود: پخت و پز به هر نحو در بوفه های مدارس ممنوع است و ارائه ساندویچ فلافل نیز به دلیل استفاده چند باره از روغن داغ به فاکتور های رشد دانش آموزان آسیب می زند و ارائه آن در بوفه های مدارس ممنوع است.
تیموری عنوان کرد: محققین مشخص کرده اند که بهترین درجه حرارت کلاس درس 23-20 درجه سانتیگراد است و تخته کلاس درس، حداقل باید 2 متر از اولین ردیف دانش آموزان فاصله داشته باشد تا ضمن داشتن نور مطلوب در زاویه دید مناسب آنان قرار گیرد.
گفتنی است؛ در پایان این نشست از 32 مدیر آموزشگاه مروج سلامت شهرستان با اهدای جعبه های کمک های اولیه تقدیر شد.
انتهای پیام/م