به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی زینالدین در سال ۱۳۳۸ در خانوادهای مذهبی و متدین در تهران متولد شد. او از نبوغ و استعداد فراوان در یادگیری قران و قرائت آن برخوردار بود که از همان دوران کودکی به خواندن یادگیری آن استمرار ورزید. مهدی زینالدین پس از ورود به دبستان در اوقات بیكاری خود، پدرش را در کار كتابفروشی کمک کرده و به عنوان یك فرزند، پدر و مادر را در امور زندگی یاری میداد.
شیفتگی و محبت ویژه او به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) زبانزد بود. با شناختی كه از ولایت فقیه داشت از صمیم قلب به امام خمینی(ره) عشق میورزید. با قلبی مملو از اخلاص، ایمان و علاقه از دستورات و فرامین آن حضرت تبعیت مینمود. همچنین پیامها و سخنرانیهای ایشان را به دقت گوش میداد و سعی میكرد كه همان را ملاك عمل خود قرار دهد و از حدود تعیین شده به هیچ وجه تجاوز نكند.
شهید زین الدین در دوران دفاع مقدس فرماندهی لشکر 17 علی ابن ابیطالب را بر عهده داشت و یكی از فرماندهان محبوب جبههها به شمار میآمد. فرماندهی كه نور معرفت، تقوا، صبر و استقامت سراسر وجودش را فراگرفته بود و این نورانیت به اطرافیان نیز سرایت كرده بود.
فرمانده محبوب بسیجیها، سرانجام پس از سالیان طولانی دفاع در جبههها و شركت در عملیات و صحنههای افتخارآفرین، در درگیری با ضدانقلاب شربت شهادت نوشید و روح بلندش از این جسم خاكی به پرواز درآمد تا در نزد پروردگارش ماوی گزیند.
همان طور كه برادران را توصيه میكرد ما بايد حسينوار بجنگيم؛ حسينوار جنگيدن يعني مقاومت تا آخرين لحظه؛ حسينوار جنگيدن يعني دست از همه چيز كشيدن در زندگی؛ اي كاش جانها میداشتيم و در راه امام حسين(ع) فدا میكرديم؛ از همرزمانش سبقت گرفت و صادقانه به آنچه معتقد بود و میگفت عمل كرد و عاشقانه به ديدار حق شتافت.
مهدی زین الدین آبان 63 در منطقه سردشت به شهادت رسید و پيكر پاك سردار مهدي زينالدين به همراه برادرش مجيد، پس از تشييعي با شكوه در گلزار شهدای علی بن جعفر قم در كنار هم به خاك سپرده شدند.
امروز 27 آبان ماه مصادف با سالروز شهادت شهید مهدی زینالدین است که به همین مناسبت فیلمی از صحبتهای این شهید در دوران جنگ تحمیلی منتشر شده است. این فیلم در جمع خانوادههای شهدای مفقودالاثر از شهید زین الدین گرفته شده است که او برای خود آرزوی مرگ می کند.
انتهای پیام/