سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس جزییات نشست امروز فراکسیون متبوع خود با سخنگوی دستگاه قضا تشریح کرد.
سید حسین نقوی حسینی سخنگوی فراکسیون ولایی مجلس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح نشست امروز فراکسیون متبوع خود گفت: جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی با حضور حجتالاسلام و المسلمین اژهای معاون اول رئیس قوه قضاییه برگزار شد.
وی افزود: در ابتدای جلسه نمایندگان دیدگاههای خود را مطرح کردند و عمدهترین سوالات و دیدگاههایشان را درباره ورود و برخورد قوه قضاییه در مبارزه با اخلالگران نظام اقتصادی و دانه درشتها، ضرورت برخورد با دانه درشتترها که عامل اصلی بینظمیهای اقتصادی بودهاند مثلا رئیس بانک مرکزی، ضرورت مقابله قاطع با زمینخواری و چپاول اموال مردم، ضرورت اعلام نتیجه پرونده برادر رئیس جمهور، برادر جهانگیری، سیف و دیگران، اهتمام بیشتر قوه قضاییه در پاسخگویی به مکاتبات نمایندگان مجلس، لزوم ورود قاطع و برخورد قاطع با افراد رده بالای اخلال اقتصادی به ویژه کسانی که موجب ازبین بردن ارز کشور شدند، لزوم پاسخگویی قوه قضاییه به شبهاتی که رسانههای معاند و ضدانقلاب در رسانهها مطرح میکنند و ... عنوان کردند.
نقوی حسینی تصریح کرد: در ادامه جلسه محسنی اژهای گفت که «از لطف و حمایت نمایندگان مجلس به ویژه فراکسیون نمایندگان ولایی که این فرصت را فراهم کردند. از اظهارنظرهای همکاران هم تشکر میکنم و ما همچنان با نظامی در تراز حکومت اسلامی فاصله داریم و باید خیلی کار کنیم تا به آن درجه برسیم ولی انصافا زحمات زیادی کشیده شده و انصافا به مرحال متعالی رسیدیم و طی چهل سال گذشته کارهای بزرگی انجام شده است».
سخنگوی فراکسیون ولایی اظهار کرد: همچنین در این جلسه معاون اول دستگاه قضا اعلام کرد که «اساس قوه قضاییه "قانون" است که شما نمایندگان تصویب میکنید همه باید دست به دست هم بدهیم با اصلاح قوانین، مسیر قضات را تسهیل کنیم، اینجانب فقط واقعیتهایی را عرض میکنم چون بسیاری از اخبار صحت ندارد. مثلا مدیرعامل کشت و صنعت هفت تپه فراری است، اصلا زندان نیست که فرصت به او داده شود تا مشکلات را حل کند».
وی گفت: آقای محسنی اژهای همچنین گفت که «قوانین ما باید در جهت احقاق عدالت اجتماعی باشد وقتی در یک فاصله کم، 18 میلیارد دلار اختصاص داده میشود ثبت سفارش میشود، توزیع میشود در حالی که فشار شدید اقتصادی بر کشور وجود دارد؛ در این شرایط بدون حساب و کتاب توزیع میشود و یا با یک برنامهریزی شده دهها تن طلای کشور توزیع میشود، قوه قضاییه چه باید بکند؟ خیلیها از این اقدامات حمایت میکنند دلار رفته، ماشین لوکس وارد شده، دلار رفته اصلا چیزی وارد نشده، خیلیها دفاع میکنند و میگویند اصلا اینها جرم نیست که قوه قضاییه وارد شود؛ قوه قضاییه در مبارزه با فساد اعم از دانه درشتها، دستاندرکاران و مسئولین، دانه ریزها و ... مصمم است و با هیچ احدی تعارف ندارد البته عدهای هم تحت عنوان ضرورت حفظ امنیت اقتصادی، ایجاد محیط امن برای سرمایهگذاران و ... نسبت به برخوردهای قوه قضاییه اعتراض میکنند.
نماینده مردم ورامین ادامه داد، معاون اول قوه قضائیه همچنین گفت که «پرونده برادر رئیس جمهور و برادر معاون اول در حال انجام است ولی زمانبر است و نیازمند تحقیقات خیلی بیشتری است ولی در حال رسیدگی است، پرونده دریافت زمین محمد جواد لاریجانی دوبار یک بار در زمان آیتالله شاهرودی و یک بار هم در زمان آیتالله آملی بررسی شده و در هر دوبار بدون وقوع جرم مختومه شده است.
نقوی حسینی بیان کرد: آقای محسنیاژهای همچنین اعلام کردند که «اعدام دو مفسد اقتصادی به دلیل خرید و فروش ارز و سکه نیست بلکه به علت افساد و اخلال اقتصادی است. این دو مفسد با اقدامات خود نظام اقتصادی کشور را دچار مشکل اخلال کردهاند و میلیونها نفر از ملت ایران را دچار مشکل زندگی کردهاند. او قاچاق ارز و سکه کرده، این موارد دقیق در حکم آنها آمده است».
سخنگوی فراکسیون ولایی اظهار کرد: در ادامه معاون اول دستگاه قضا گفت که «اینکه یک مقام دولت اعم از رئیس جمهور یا معاون اول و هر کس دیگری تصمیم به واگذاری ارز و سکه در آن شرایط کرده. اول باید بررسی شود که آیا این تصمیم درست بوده و یا غلط، چه کسی باید برای قوه قضاییه این موضوع را اعلام کند تا قوه قضاییه ببیند جرمی اتفاق افتاده یا خیر؟ ما بخشی از این اقدامات را میتوانیم ورود پیدا کنیم که تخلف شده و جرمی صورت گرفته ولی سیاستگذاری را ورود نکردهایم، قوه قضاییه عوامل اصلی و موثر در این تخلفات بانک مرکزی اعم از معاون، مدیرکل حراست و ... را دستگیر کردند و حداقل 9 نفر بازداشت و 5 نفر تحت تعقیب هستند، بنابراین در برخورد با جرم و مجرم با هیچ مقام و جایگاهی تعارف نداریم و قوه قضاییه قطعا ورود میکند و برخورد میکند».
وی ادامه داد: آقای محسنیاژهای در ادامه اعلام کرد که «در کاهش جرمانگاری در قوانین باید اهتمام داشته باشیم و این موضوع بخشی از آن به مجلس و تصویب قوانین برمیگردد. قوانین نباید فوری سراغ بازداشت برود تا از حجم زندانیان کاهش یابد. البته برای کمک به زندانها باید بودجه و اعتبارات بیشتری تصویب شود».
نقوی حسینی همچنین با اشاره به واکنش سخنگوی دستگاه قضا درباره اظهارات اخیر وزیر خارجه پیرامون پولشویی خاطرنشان کرد: آقای محسنیاژهای گفت که این کلمات و جملات از نظر شخصی بنده، غلط بوده و از طرف یک مقام رسمی مطرح میشود باید توضیح دهد و اسناد خود را ارائه کند، اینجانب نامه نوشتهام و گفتم که اگر این جملات از سوی ایشان است، توضیحات و اسناد وی اخذ شود.
انتهای پیام/
سارا عینی