به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، جهانگیری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان شرقی از اجرای طرح درجه بندی نانواییهای استان خبر داد و گفت: نانواییهای استان از یک تا ۳ درجه بندی میشوند.
وی افزود: این طرح با هدف بهبود کیفیت نان، کاهش دورریز انواع نان، ایجاد رقابت در پخت با کیفیت میان نانوایان و افزایش سلامت افراد جامعه انجام میشود.
وی با اشاره به زمان اجرای این طرح ادامه داد: تلاش میکنیم این طرح تا دهه فجر امسال به مرحله اجرا دربیاید.
جهانگیری همچنین در خصوص افزایش یا عدم افزایش قیمت نان همزمان با اجرای طرح درجه بندی نانواییهای استان گفت: هم اینک تصمیمی برای افزایش قیمت نان گرفته نشده است، اما از آنجایی که درجه بندی نانواییها بر اساس کیفیت، نحوه پخت، بهداشت فردی و همچنین بهداشت محیط انجام میشود، علاوه بر تشویق نانوایان، از آنها حمایتهای لازم هم انجام خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری آذربایجان شرقی با تشریح شاخصهای درجه بندی نانواییها تصریح کرد: داشتن پروانه کسب، استفاده از مواد اولیه و خمیر مایه استاندارد، وضع بهداشت فردی و محیطی نانوا و نانوایی، داشتن مهارت شغلی و همچنین مدرک دانشگاهی از جمله شاخصهای اعلام شده در درجه بندی نانواییهای استان است.
انتهای پیام/ش