به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،اسدالله کریمی عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از مجموع این شهرها برای ۲۰ شهر تامین اعتبار شده و قرارداد ۱۶ شهر نیز منعقد شده است.
وی افزود: میزان اعتبار تامین شده از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در شهرهای کوچک تا سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در کلان شهرها متغیر است که ۵۰ درصد توسط سازمان پدافند غیرعامل و ۵۰ درصد آن توسط شهرداریها تامین میشود.
وی با اشاره به تامین اعتبار لازم برای اجرای مطالعات شهر بجنورد، افزود: پیش بینی میشود این مطالعات در دورهای یک ساله تا ۱۸ ماهه به پایان برسد.
معاون امور شهری سازمان پدافند غیرعامل یادآور شد: تمامی مسائل از قبیل: سرمایههای شهر، راهکارها و مسیرهای تخلیه اضطراری و نحوه تخلیه، وسایل حمل و نقل و محل استقرار برای اسکان اضطراری در این مطالعات منظور میشود.
وی هدف از این مطالعات را مشخص کردن زیرساختهای شهری برای کسب اطمینان خاطر از تداوم فعالیتها در مواقع تهدید و نحوه حفاظت از مردم در هنگام بحران ذکر کرد.
کریمی اظهار داشت: با توجه به اینکه خراسان شمالی استانی مرزی است این مطالعات، پدافند زیستی، سایبری و دیگر موضوعات مرتبط را نیز دربر میگیرد.
وی با بیان اینکه در حوزه سایبری تنها مساله ما استفاده از این فضا در خدمات رسانی به مردم نیست، گفت: باید از ایمن بودن فضای سایبری مطمئن باشیم و در حرکت به سمت شهر هوشمند، مخاطرات استفاده از فضای سایبر مشخص باشد.
معاون امور شهری سازمان پدافند غیرعامل، پرداختن به زیرساختهای کنترل از راه دور و دوربینهای هوشمند شهری را از نکاتی دانست که در فضای سایبری حوزه شهری مود توجه قرار میگیرد و باید از عملکرد آن مطمئن بود.
کریمی افزود: پدافند غیرعامل یک مقوله پیشگیرانه برای آسان سازی مدیریت بحران و شناسایی تهدیدات غیرطبیعی است که منشاء انسان ساخت و دشمنانه دارند.
وی اظهار داشت: برخی تهدیدات ناشی از اقدام دشمنان نیست بلکه مکان یابی غلط و نزدیکی با نقاط خطرزا، موجب شکل گیری آنها و بروز خطراتی برای شهرها میشود که این خطرات شناسایی و برای آنها برنامه ریزی میشود.
انتهای پیام/ز