تاکنون ۶۰ جشنواره طبخ ماهی در ایران باهدف افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسینعلی عبدالحی معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران در بازدید از جشنواره عرضه و طبخ آبزیان شهرستان بابل، با تقدیر از دست اندرکاران شیلات مازندران و نیز حمایت‌های فرماندار شهرستان بابل در برگزاری جشنواره گفت: تاکنون ۶۰ جشنواره طبخ ماهی درایران باهدف افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه برگزار شد و تلاش شیلات بر این است که با ترویج شیوه‌های نوین طبخ و عرضه محصولات شیلاتی مصرف ماهی در سبد غذایی خانوار‌ها افزایش یابد.

وی برنامه شیلات را تلاش برای افزایش سرانه تا ۱۴ کیلوگرم در کشور اعلام کرد و افزود: چنین جشنواره‌هایی می‌تواند زمینه را برای توسعه فرهنگ مصرف آبزیان فراهم کند.

انتهای پیام/ م

افزایش سرانه مصرف ماهی با برپایی جشنواره طبخ ماهی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار