دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: این ستاد اولویت را بر روی پیشگیری قرار داده است.
به گزاش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سردار اسکندر مؤمنی عصر امروز در دیدار آیتالله مکارم شیرازی، با بیان اینکه درمان اعتیاد بسیار سخت است، گفت: همانطور که خانوادهها تمرکزشان بر روی درس فرزندانشان هست، باید به مسئله پیشگیری جوانان و فرزندانشان با اعتیاد نیز توجه جدی داشته باشند چراکه معتاد شدن جوانان غیرقابلجبران است.
وی با اشاره به نظرسنجی انجامگرفته از سوی نیروی انتظامی طی چند سال اخیر درباره مهمترین دغدغه مردم گفت: مردم در این چند سال، مهمترین دغدغه خود را اعتیاد فرزندان و مواد مخدر عنوان کردهاند چراکه هیچ جایگزینی برای اعتیاد فرزند وجود ندارد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه این ستاد اولویت را بر روی پیشگیری قرار داده است، افزود: در ایام ماه مبارک رمضان و ماه محرم روحانیون به روستاهای دورافتاده میروند، که در این زمینه بسیار تأثیرگذار بوده است.
سردار مؤمنی با تأکید بر تأثیر بیانات و فتاوای مراجع عظام تقلید در زمینه مواد مخدر ابراز کرد: توصیههای مراجع عظام تقلید بسیار تأثیرگذار بوده و اگر میخواهیم در زمینه پیشگیری کارکنیم باید بهصورت فراگیر این کار را انجام دهیم.
وی با اشاره به هزینههایی که مجموعه مواد مخدر بر کشور میگذارد، تصریح کرد: 199 هزار میلیارد تومان خسارت مجموعه اقتصاد مواد مخدر بوده که 11 و هفتدهم درصد تولید ناخالص ملی میشود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: جمعآوری در کوتاهمدت، مقابله از یک سمت و مبارزه بیامان از سوی دیگر و احکام بازدارنده از سوی قوه قضاییه راهحلهایی است که باید پیش روی خود قرار دهیم، اما راهکار بازدارندگی در اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
سردار مؤمنی تأکید کرد: مدارس، خانوادهها، رسانههای جمعی و حوزههای علمیه همه و همه میتوانند دستبهدست هم داده و جلوی اعتیاد را گرفت، و در مرحله بعد هم باید باعث سروسامان دادن افراد معتاد شویم، البته فکر میکنیم جای اقدامات فرهنگی و اجتماعی خالی بوده و کارهای بسیاری را میتوان انجام داد.
وی با بیان آماری از تعداد مصرفکنندگان مواد مخدر گفت: میزان مصرفکنندگان مواد مخدر در کشور حدود 2 میلیون و 800 هزار نفر بوده که نزدیک به 10 میلیون خانوار را درگیر خود کرده است.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در پایان خاطرنشان کرد: مصرف مواد پرخطر قبلاً نبوده و در حال حاضر مصرف صنعتی نیز به آن اضافهشده است، اعتیاد افزایش معناداری نداشته اما نوع مصرف از حالت سنتی به سمت روانگردانها و صنعتیها رفته است.
انتهای پیام/ ب