به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم تجلیل از محمد حقیقت کیش از اساتید پیشکسوت دانشکده نساجی دانشگاه امیرکبیر که امروز در سالن اجتماعات این دانشگاه در حال برگزاری است، گفت: ایشان از اساتید قدیمی و برجسته دانشگاه به ویژه حوزه نساجی کشور است، متاسفانه بنده از دانشجویان هم رشتهای دکتر حقیقت کیش نبودم که بتوانم از کلاسهای این استاد بزرگوار در دانشگاه استفاده کنم اما پس از اینکه سال ۵۷ از دانشگاه امیرکبیر فارغ التحصیل شدهام ایشان فعالیت علمی خود را بعد از تحصیل در یکی از دانشگاههای معتبر خارجی در این دانشگاه آغاز کردند.
وی ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ۴۰ سال پیش به گستردگی امروز نبود و در آن زمان این دانشگاه بسیار کوچک و ۱۰۰۰ دانشجو در اختیار داشت اما در همین زمان تصمیم دکتر حقیقت کیش برای ورود به کشور و فعالیت در این دانشگاه جای تقدیر و قدردانی دارد. چرا که در آن سالها که همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی بود بسیاری کشور را ترک و مهاجرت کردند. اما دکتر حقیقت کیش با روحیه خدمت و تلاشی که داشتهاند در کشور ماندند و بیش از ۴۰ سال فعالیتهای علمی و مسئولیتهای اخلاقی و اجتماعی خود را انجام دادند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه من اعتقادی به بازنشستگی به ویژه در حوزه علمی ندارم، گفت: با توجه به اینکه اعتقادی به بازنشستگی در حوزه علمی به ویژه بازنشستگی اساتید در دانشگاهها ندارم اما بنا بر قانون باید آن را اجرا کنیم. البته ممکن است به لحاظ اداری با اجرای قانون وضعیت فعالیت آنها تغییراتی داشته باشد ولی از لحاظ خدمت هر اندازه که افراد با تجربهتر باشند خدمات بیشتری را میتوانند به جامعه دانشگاهی ایفا کند.
معتمدی افزود: رویه من در دانشگاه امیرکبیر به این صورت هست که اساتید و دانشجویان بیش از گذشته بتوانند از تجربه، توانمندی و علم اساتید بازنشسته به ویژه اساتید پیشکسوت در حوزه علمی استفاده نمایند. بنابراین همکاری دکتر حقیقت کیش با دانشگاه امیرکبیر به هیچ عنوان قطع نخواهد شد بلکه دانشجویان بیشتر از گذشته میتوانند به از خدمات این استاد بزرگوار بهره ببرند.
رهایی در مراسم تجلیل از دکتر محمد حقیقت کیش از اساتید پیشکسوت دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به توصیف ویژگیهای علمی و شخصیتی ایشان پرداخت و گفت: دکتر حقیقت کیش از اساتید به نام و پیشکسوت در صنعت نساجی کشور است که نقش بزرگی در اعتلای دانشگاه صنعتی امیرکبیر داشته است. در واقع این استاد در تمام مسندهایی که در این دانشگاه حضور داشتند چه در مسند ریاست دانشکده مهندسی نساجی و چه در مسئولیتهایی که در دوره تحصیلات تکمیلی دانشگاه بر عهده داشتند همچنین در شورای برنامه ریزی آموزش عالی آثار بسیار ثمربخشی از خود به جا گذاشتند.
وی در ادامه تصریح کرد: از آنجایی که دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه امیرکبیر به عنوان مادر دانشکدههای نساجی سراسر کشور مطرح است و به حق این جایگاه را کسب کرده است نقش دکتر حقیقت کیش که یکی از پیشکسوتان این عرصه است نقش بسیار بدیل و تعیین کننده است. به طوریکه شاگردان زیادی در این دانشگاه توسط آن بزرگوار تربیت شده است. به طوریکه جایگاه علمی بسیار اثرگذاری هم در این دانشگاه و هم در سایر دانشگاههای کشور از خود به جا گذاشته است.
رئیس سابق دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین خاطرنشان کرد: دکتر حقیقت کیش در تدوین برنامههای آموزشی سراسر کشور در رشته نساجی در دورههای مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری یکی از تصمیمات اثرگذار و ماندگاری را از خود به جا گذاشتند. در واقع نام این استاد بزرگوار به دلیل تصمیم گیریهای بسیار کلیدی و موثر در عرصه آموزش نساجی دانشگاهی کشور در وزارت علوم به عنوان فردی بی بدیل ثبت شده است
انتهای پیام/