به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ فرزاد قاسمی مدیرجهادکشاورزی شهرستان لارستان گفت: برداشت دانه روغنی کنجد از سطح یک هزار و ۶۵۰ هکتار از مزارع لارستان، از اوایل آبان آغاز و تا اوایل آذر ماه ادامه دارد.
وی اضافه کرد: بیشتر مصرف کنجد در لارستان، تولید ارده و روغن کنجد جهت مصارف دارویی و پخت و پز و بخشی از آن نیز در تولید شیرینیهای محلی از جمله حلوا اردهای و نانهای کنجدی مورد استفاه قرار میگیرد.
قاسمی بیان کرد: اکنون ۶ کارگاه صنایع تبدیلی کنجد جهت تولید ارده و روغن کنجد در شهرستان فعال است.
قاسمی افزود: کنجدهای برداشتی به سایر شهرستانهای فارس و استانهای کرمان و یزد نیز ارسال میشود.
شهرستان لارستان در فاصله ۳۳۰ کیلومتری شهرستان شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر