به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در روزهای گذشته خبرهای ضدونقیضی از نحوه شهادت نوجوان بسیجی، شهید محمدحسین فهمیده در فضای مجازی منتشر شد. عدهای از معاندان تلاش کردند با نشر این مطلب در رسانههای خود نحوه شهادت محمدحسین فهمیده را افسانه جلوه دهند.
ماجرا از آنجا شروع شد که رضا ویسی، خبرنگار یکی از رسانههای ضدانقلاب و معاند، ساعاتی پس از اعلام درگذشت حمید هوشنگی معاون ستاد تبلیغات جنگ و از روزنامهنگاران باسابقه، برای نخستینبار از زبان این روزنامهنگارِ چشم از جهان فروبسته، ادعاهایی را مطرح کرد که در صحت آن تردید وجود دارد. ویسی ادعا کرد هوشنگی به او گفته که روایت مسلط و رسمی از نحوه شهادت حسین فهمیده منطبق بر واقعیت نبوده و صرفاً یک افسانهسازی از حضور این نوجوان در جبهه است.
پس از انتشار این مطلب در برخی رسانهها، کاربران فضای مجازی در پاسخ به این ادعاها نوشتند، حسین فهمیده برای افرادی امثال شما که تنها زندگی مادی را میبینید افسانه است ولی وقتی حقیقت خلقت را درک کنید و به جهان دیگر ایمان بیاورید، چنین عظمتهایی خلق میکنید که دیگران از درک آن عاجز میمانند.
گفتنی است؛ شهید محمدحسین فهمیده، نوجوان شجاع و دلاور جبهههای نبرد حق علیه باطل در سال ۱۳۴۶ در شهر مقدس قم چشم به جهان هستی گشود و در محیطی مذهبی و خانوادهای متدین پرورش یافت. او سومین فرزند از بین هشت فرزند خانواده فهمیده و یکی از رزمندگان بنام جنگ ایران و عراق است که در تاریخ 8 آبان 1359 و در سن سیزده سالگی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در ادامه بخشی از واکنش کاربران به ادعای افسانهای بودن شهادت حسین فهمیده را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/
با سلام و احترام به پیشگاه خانواده محترم شهدا
درد و دلی داشتم خطاب به مسؤلین:
با اینکه کلاس دوازدهم هستم اما متاسفانه از این شهید عزیز همان سه کلمه را بیشتر نشنیدیم، و برایمان از این شخصیت بزرگ هیچ گفته نشد اصلا تصور نمیکردم چنین شخصیت بزرگ و غیرت و مردانگی بی بدیل داشته باشند، شهیدی که ۱۳ سال بیشتر نداشتند اما رفتار و حالات و اعتقاداتشان چون شهید همت ها و باکری ها بود
این وظیفه جدی اموزش و پرورش، مسؤلین و دبیران عزیز است که کودکان و نوجوانان ایرانی رو با چنین الگو هایی مانوس کنند
نوجوانانی که انس با شهدا و فرهنگ شهدایی دارد، عزت شهدایی را به عرصه علم، اقتصاد، سیاست و... می اورند.
و در پایان فرموده روح انقلاب امام خمینی رحمه الله، عجیب بر قلبم نشست:
رهبر ما آن طفل دوازده ساله ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صدها زبان و قلم ما بزرگتر است، با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.
صحیفه امام ج ۱۴ ص ۷۴
شاهدان این واقعه چه کسانی هستند
من داستان را شنیدم اما راویان را پیدا نکردم
شهدا درخشانند و همچون ستاره اي در آسمان باورهاي اين مردم مي درخشند
شهدا را مهمان کنيم با ذکر صلواتي بر محمد و آل محمد (ص)