به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بنابه گفته محققان دانشگاه منچستر در بریتانیا، وقتی کودکان نوپای بین سه و چهار ساله، در فضای سبز و محیطی طبیعی قرار میگیرند، بیش از هر زمان دیگر با والدین خود صحبت میکنند؛ بنابراین والدینی که کودکانشان، چندان اهل ارتباط و تعامل با آنها نیستند، بهتر است، آنها را بیشتر به فضای سبز و پارک ببرند.
بازی و پیادهروی در پارک در افزایش مهارتهای کلامی به کودکان کمک میکند و این مسئله اهمیت وجود پارک در شهرهای کوچک و بزرگ را نشان میدهد.
بنا به گفته محققان، بیشترکودکان بریتانیایی در حالی قدم به مدرسه میگذارند که هنوز در زمینه گفتگو و مهارتهای کلامی، بسیار ضعیف هستند و این موضوع در یادگیری آنها، بهویژه در کسب مهارت خواندن، تاثیری منفی دارد. تاکنون هیچ نوع مطالعهای در خصوص اثر فضای داخل یا بیرون خانه روی مهارتهای زبانی کودکان انجام نشده بود.
محققان دانشگاه منچستر با بررسی خانوادهها و کودکان سه و چهار سالهشان به این نتیجه رسیدند که وجود درختان، پرندهها، چمن و گلها، حواس کودکان را به خود جلب کرده و به آنها کمک میکند که احساسات و افکار خود را به مراتب راحتتر از هر زمان دیگر بیان کنند. محققان کودکان سه و چهار ساله را به این دلیل که آنها در این سن بسیار پرحرف میشوند، مورد بررسی قرار دادند و معلوم شد که این کودکان در فضای سبز و محیط طبیعی پارکها، به والدین خود بهتر از زمانی که در خانه و محیط بسته هستند، واکنشهای کلامی نشان میدهند.
البته دلیل اصلی این موضوع هنوز کاملا مشخص نشده است، اما این محققان معتقدند، فضای سبز از اضطراب کودکان و همینطور والدین کاسته و حال روحی هر دوی آنها را در حالت خوب و مثبتی قرار میدهد و گفتگو میان آنها را آسانتر میکند.
بنابه گفته محققان، یکی از سختترین جنبههای مکالمه شنیدن و پاسخ دادن به سخنان دیگران است و این فرآیند در فضای بیرون از خانه، به ویژه محیطی طبیعی، به خوبی رخ میدهد. ارتباط مثبت بین والدین و کودکان، عامل مهمی در حفظ سلامت کودکان است و آنها تمام عمر از نتایج خوب این ارتباط بهرهمند خواهند شد.
محققان میگویند تماس روزانه با طبیعت میتواند مهارتهای کلامی کودکان را افزایش داده و این مهارت، آینده تحصیلی و مهمتر از همه موفقیت اجتماعی آنها را تضمین میکند.
منبع: شفا آنلاین
انتهای پیام/