۸ هزار اثر به همایش فرهنگی و هنری استانی اشکواره حسینی به دبیرخانه همایش ارسال شد و در پایان برترین‌های هر بخش با نظر هیات داوران انتخاب و تجلیل شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین جوادی مسئول برگزاری همایش فرهنگی هنری استانی اشکواره حسینی با بیان اینکه همایش فرهنگی هنری استانی اشکواره حسینی در بخش‌های فیلم مستند و کوتاه، نمایش خیابانی، شعر، عکس و سرود و تواشیح با موضوع امام حسین (ع) و مدافعان حرم از ۶ آبان در آمل آغاز شد، گفت: حدود ۵ هزار هنرمند مازندرانی، بیش از ۸ هزار اثر فرهنگی و هنری را به دبیرخانه همایش ارسال کردند و در پایان برترین‌های هر بخش با نظر هیات داوران انتخاب و تجلیل شدند.

وی افزود: بیشترین آثار ارسالی به دبیرخانه همایش مربوط به بخش شعر با ۲ هزار و ۱۰۰ قطعه شعر بومی و کلاسیک بوده و بخش‌های عکس با هزار و ۹۸۰ قطعه و سرود و تواشیح، نمایش خیابانی و فیلم‌های کوتاه و مستند در مکان‌های بعدی قرار داشتند.

جوادی گفت: همه آثار در سالن‌های تحت پوشش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، مراکز دانشگاهی، مدارس، نگارخانه‌های فرهنگی و هنری و نیز در قالب نمایش‌های خیابانی در معرض تماشای عموم قرار گرفت.

مسئول برگزاری همایش فرهنگی هنری استانی اشکواره حسینی با اشاره به اینکه از حدود چهار ماه قبل دبیرخانه این اشکواره در شهرستان آمل تشکیل شد و آثار ارسال شده (همه بخش ها) بیش از پیش بینی‌های انجام شده بود، افزود: با وجود استانی بودن همایش، هنرمندان زیادی از استان‌های مختلف کشور مانند سمنان، تهران، گیلان، گلستان، خوزستان و کردستان آثار خود را به دبیرخانه این همایش ارسال کردند.

وی گفت: در بخش شعر فارسی دادیار حامدی از ساری، سجاد کاویانپور از نور به ترتیب مقام‌های اول و دوم را به دست آورده و بهمن فاطمی از تنکابن و کاظم ذبیحی از آمل بطور مشترک سوم شدند.

مسئول برگزاری همایش فرهنگی هنری استانی اشکواره حسینی گفت: در بخش شعر بومی داریوش محمودی از نوشهر، معصومه رمضانی از محمودآباد و محمود پولادی از آمل به ترتیب در رده‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

جوادی افزود: در بخش عکس این اشکواره با موضوع عاشورا، ابراهیم فلاح از ساری، امیرحسین حیاتی از بهشهر و زهره لک از بابلسر و محمدرضا پیمان از نوشهر مقام‌های اول تا سوم مشترک را به خود اختصاص دادند.

وی ادامه داد: در بخش عکس‌های مربوط به مدافعان حرم، تندیس ویژه اشکواره و جایزه نقدی به بهروز خسروی از آمل (نفر نخست) اهداء و مجتبی محمدی نیا از بهشهر و علی اکبر رمضان نتاج مقری از بابلسر به عنوان نفر‌های دوم و سوم تجلیل شدند

وی گفت: در بخش سرود مدرسه جهان تربیت، مدرسه استعداد‌های نوین مقام‌های اول و دوم را از آن خود کرده و سه مقام سومی مشترک این بخش نیز به مدرسه طلوع، پیشتازان کامپیوتر دختر و مدرسه شاهد تعلق گرفت.

مسئول برگزاری همایش فرهنگی هنری استانی اشکواره حسینی افزود: دربخش فیلم محمدعلی هاشمی از بابل برای فیلم روز دهم، مهدی وحیدی از ساری برای فیلم من و نرگس و سعید نجاتی برای فیلم بی بی بعنوان نفر‌های اول تا سوم مورد تجلیل قرار گرفتند.

 جوادی گفت: در بخش تئاتر نیز هیات داوران، صاحبان دو اثر اول محرم به کارگردانی بابک غلامی از اراک و نمایش فریاد آخر به کارگردانی محمد صادقی از آمل را شایسته تجلیل و دریافت تندیس ویژه این جشنواره دانستند.

دومین دوره این اشکواره، شهریور سال ۹۸ و همزمان با آغاز ماه محرم برگزار می‌شود.
انتهای پیام/آ
تجلیل برترین‌های نخستین اشکواره حسینی در آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.