مهری گفت: افراد می‌توانند برای پیشگیری از سرماخوردگی و ابتلا به 5 نوع بیماری خطرناک از یک گیاه مفید استفاده کنند.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نگار مهری کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی همدان با بیان اینکه شلغم از نظر طب سنتی ایران گرم و تر است، اظهار کرد: افراد باید سعی کنند در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی چند بار در هفته شلغم مصرف کنند. شلغم همچنین با خاصیت میکروب زدایی خود بدن را پاکسازی  و مواد سمی را از بدن انسان خارج می‌کند.

وی در موردخواص این گیاه دارویی افزود: شلغم حاوی مقدار زیادی از آنتی اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد؛ همچنین دارای خاصیت ضد التهابی است و از حملات قلبی و بیماری‌های قلبی پیش‌گیری می‌کند.

مهری بیان کرد: شلغم دارای مقدار زیادی فیبر است که این میزان فیبر، به حفظ سلامت دستگاه گوارش بدن کمک می‌کند، این گیاه  یک منبع غنی از کلسیم، پتاسیم و مواد معدنی ضروری برای رشد استخوان‌هاست که به جلوگیری از بیماری‌های استخوان مانند پوکی استخوان کمک می‌کند؛ از دیگر خواص شلغم می توان به این نکته اشاره کرده که این گیاه یک آنتی‌ بیوتیک طبیعی است و مقاومت بدن را در برابر بیماری‌های ویروسی و عفونی بالا می‌برد.

انتهای پیام/

خواص شلغم در درمان سرماخوردگی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۱ ۱۲ آبان ۱۳۹۷
اخرش نفهمیدیم یکی میگه اصلا تو شلغم انتیبیوتیک طبیعی نیست یکی میگه هست دوستان متخصص تغذیه بسم الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۸ ۱۳ آبان ۱۳۹۷
اونی که میگه توشلغم آنتی‌بیوتیک‌نیست،میخوادتوجیبش‌وبری‌پرکنی،اگه‌همه‌ازراه‌طبیعی‌وسالم‌خودشونودرمان‌کنن‌خب‌معلومه‌عده‌ای‌نگران‌جیبشون‌میشن‌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۱۲ آبان ۱۳۹۷
هان
آخرین اخبار