به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان ایرانی سالهاست به دانش و فناوری ساخت ماهواره فضاپیما دست پیدا کرده اند و در سالهای گذشته آزمایشات موفقیت آمیزی هم در این عرصه داشته اند.
با توجه به اینکه ایران در حال حاضر توانایی ساخت این ماهواره ها را دارد، انتظار می رود مردم کشور شاهد پرتاب انواع مختلفی از این تجهیزات فضایی به مدار زمین باشند که این امر نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان می باشد و در غیر اینصورت فضاپیماهای ایرانی شاید به بخشی از تاریخ این سرزمین تبدیل شوند.
بیشتر بخوانید: وضعیت ترافیکی فضاپیماهای اطراف زمین
ما خوب هر قیمت هامون فضایه
دیگه چه فراموشی شده
ما خوب هر قیمت هامون فضایه
دیگه چه فراموشی شده
یک گزارش داشتم. پالایشگاه شازند در استان مرکزی است. اگر در روزهای سرد به خروجی بخار پالایشگاه شازند نگاه کنید متوجه می شوید که گویی ابر بزرگی از پالایشگاه در حال بالا رفتن است. اگر این ابرهایی که از پالایشگاه بالا می روند جمع کنیم در طی سال از میزان بارش حاصل از ابرهای بارانی در اراک بالاتر می رود. جالب اینجاست که روبروی مسجد پالایشگاه دو تابلو نصب است که احادیثی از رسول اکرم در مورد صرفه جویی در مصرف آّب روی آن نوشته شده است. در مقابل این پالایشگاه نیروگاه شازند قرار گرفته که سیستم خنک کننده اش برج های خنک کننده است و هیچ بخار خروجی ای از آن مشاهده نمی شود. اقتصاد مقاومتی واقعی یعنی اینکه ما سرمایه گزاری ای کنیم که سود آن حتما برگردد. با ساخت برج خنک کننده برای پالایشگاه و بک آپ قرار دادن سیستم خنک کننده فعلی می توان آب منطقه شازند را بیش از این هدر نداد. در گذشته های نزدیک اگر دو متر زمین شازند را می کندید به آب می رسیدید اما حالا باید خیلی بیشتر از این ها بکنید. کاهش سطح آب روی سستی زمین تاثیر می گذارد و این خود روی پالایشگاه تاثیراتی گذاشته که اگر این منوال ادامه داشته باشد هزینه های آن بسیار بالا خواهد بود. ممنون میشوم اگر شما که دستتان می رسد فکری و کاری بکنید. ع.آ