اضافه گلوکز به صورت انسولین از بدن خارج می‌شود، اما فروکتوز اضافه، به صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود. خیلی افراد به صورت ارثی دچار مقاومت فروکتوز هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خوردن میوه توسط پزشکان به همه مردم البته در صورتی که بیماری خاصی نداشته باشند، توصیه می شود. قطعا همه ما می دانیم که میوه ها هم قند دارند. 


بیشتربخوانید :نوشیدنی‌هایی که وزنتان را زیاد می‌کند؟


قند میوه که فروکتوز نامیده می‌شود، قندی است که در میوه‌ها، آبمیوه‌ها و عسل یافت می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد، مصرف بیش از اندازه فروکتوز می‌تواند موجب بروز مشکلاتی برای سلامت از جمله چاقی مفرط شود.

این نوع قند، شیرین‌ترین نوع قند و فرمول مولکولی آن شبیه به گلوکز (نوعی قند ساده دیگر) است، با این تفاوت که ساختار متفاوتی دارند. هر دوی این قندها کربوهیدرات به حساب می‌آیند و برای متابولیسم بدن انسان اهمیت زیادی دارند، اما به طریقی متفاوت در کبد سوخت و ساز می‌شوند.

اضافه گلوکز به صورت انسولین از بدن خارج می‌شود، اما فروکتوز اضافه، به صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود. خیلی افراد به صورت ارثی دچار مقاومت فروکتوز هستند.

مواد غذایی با سطح فروکتوز بالا شامل سودا، سیب و سس سیب، عسل، گلابی، انگور، خرما، هندوانه، انبه و آبمیوه‌ها مثل آب‌سیب و آب‌‌انگور هستند. همچنین مصرف بالای فروکتوز به مشکلاتی از قبیل نقرس، چاقی مفرط، سندرم متابولیک، بیماری‌های قلبی ـ عروقی و نارسایی کبد منجر می‌شود.

منبع: عصر خبر

انتهای پیام/

از مهمترین دلایل افزایش وزن باخبر شوید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.