![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ حجت الاسلام علی مصطفوینیا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان در رشت اظهار داشت: یکی از مدیران ثبت اسناد و املاک استان گیلان به اتهام دریافت رشوه دستگیر شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گیلان گفت: حفاظت اطلاعات دادگستری کل استان گیلان این فرد را به اتهام دریافت رشوه، برقراری ارتباط نامشروع و پذیرش اعمال نفوذ، شناسایی و دستگیر کرد.
وی با اشاره به اینکه این متهم با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شده است افزود: تحقیقات مقدماتی در مورد این پرونده ادامه دارد و با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارجاع میشود.
منبع تسنیم
انتهای پیام/م