سیاه دانه نام‌های مختلفی دارد اما اصلا مهم نیست آن را با چه نامی بشناسید، آنچه اهمیت دارد خواص فراوانش برای سلامتی است.

۹ بیماری مرگبار را با این دانه به زانو دربیاوریدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛از نابود کردن باکتری های مضر گرفته تا تولید دوباره بافت ها و سلول های بدن را به  سیاه دانه بسپارید که در این زمینه ها بسیار موثر و مفید خواهد بود. در این مقاله قصد داریم به خواص این دانه های سیاه کوچک برای مقابله با 9 بیماری خطرناک بپردازیم. 

دیابت نوع ۲: محققان دریافته اند که تنها دو گرم از سیاه دانه در روز می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد و عملکرد سلول های بتا در پانکراس را بیشتر نماید.

بیماری صرع: مطالعات انجام شده نشان می دهد که سیاه دانه در کاهش تکرار تشنج در کودکانی که به درمان های مختلف مقاومت کرده اند موثر خواهد بود. سیاه دانه دارای خواص ضد تشنجی است.

سرطان روده: سیاه دانه در مطالعات سلولی خاصیت ضد سرطانی از خود نشان داده است. این ماده می تواند از رشد سلول های سرطانی در روده جلوگیری کند. در یکی از مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان داده شده است که این دانه ها می توانند با سرطان روده مبارزه کنند و عوارض جانبی زیادی در پی نداشته باشند.

MRSA: یکی از عفونت های باکتریایی مقاوم به آنتی بیوتیک با نام MRSA به درمان با سیاه دانه پاسخ خوبی داده است.

محافظت در برابر اسیب حملات قلبی: عصاره سیاه دانه خاصیت مراقبت کننده از قلب دارد و می تواند آسیب ناشی از حملات قلبی را کاهش دهد

سرطان سینه: مطالعات اندک انجام شده نشان داده است که عصاره سیاه دانه رشد تومورهای سرطان سینه را کاهش می دهد.

سرطان مغز: مطالعه منتشر شده در مجله PLoS One نشان می دهد که thymoquinone موجود در سیاه دانه می تواند مرگ سلول های گلیوبلاستوم را تحریک کند. گلیوبلاستوم یکی از تهاجمی ترین نوع تومورهای مغزی است.

سرطان خون: یکی از ترکیبات سیاه دانه به نام thymoquinone می تواند آپوپتوز در سلول های سرطانی را تحریک کند.

آسیب مغزی ناشی از سرب: مطالعه منتشر شده در Experimental and Toxicologic Pathology نشان می دهد که سیاه دانه قادر است آسیب ناشی از مسمومیت سرب به مغز را کاهش داده و برعکس کند.

سرطان دهان: محققان دریافته اند که thymoquinone موجود در سیاه دانه می تواند آپوپتوز سلولی در سلول های سرطان دهان را تحریک کند.

منبع:مجله سلامت

انتهای پیام/

سیاه دانه چه خاصیتی دارد؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سجاد
۲۳:۵۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
با سلام پیامبر اکرم میفرمایند:بر روی زمین مرضی نیست که درمان ان در سیاهدانه نباشد به غیر از مرگ
سیاهدانه دو تا منع مصرف داره یکی اینکه نباید اسیاب بشه چون در ارتباط با هوا گاز خردل ازاد میکنه
دوم اینکه نباید زن باردار استفاده کنه چون موجب سقط جنین میشه
بهترین حالت برای استفادش هم اینه که یه قاشق سیاهدانه رو با 3 یا 4 قاشق عسل مخلوط کنید و هر شب قبل از خواب یک قاشق چایخوری از اون بخورید
Iran (Islamic Republic of)
کارشناس مواد غذایی
۱۶:۳۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
با سلام در مورد تاثیر این دانه شگفت انگیز بر روی معده چیزی نفرمودین
دوستان هنگام سرو غذا میتونید چند دانه سیاه دانه را همراه غذاتون میل کنید
مثلا صبحانه همراه پنیر با نونتون چن دانه اش را بریزید و بخورید خواهید دید ک خیلی از مشکلات معده تون از جمله ریفلکس و ورم معدتون حل میشه با توکل بر خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
طب اسلامی....
اندکی تأمل
Iran (Islamic Republic of)
علي
۰۸:۳۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
لطفا در خصوص نحوه استفاده و در چه غذاهايي مي شه اضافه كرد دوستان توضييح بدن مننون مي شم
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۰۴:۰۱ ۰۳ آبان ۱۳۹۷
در طب اسلامی به ان ; حبة البرکه;; مبگویند