به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای دست یابی به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز و برنامههای توسعه جمهوری اسلامی ایران از جمله برنامه ششم توسعه و بند ۲۴ سیاستهای کلی اقتصادی مقاومتی، همکاری نهادهای علمی، فناوری واجرایی در زمینههای علمی، فنی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجرایی تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اداره کل استاندارد استان کرمانشاه منعقد شد .
وی گفت : این تفاهم نامه ضمن تایید و رعایت مفاد تفاهم نامه منعقده فی ما بین سازمان ملی استاندارد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ ۱۱ تیر ماه سال ۹۳ منعقد گشته است.
محمدی افزود : این تفاهم نامه در راستای برنامههای مدون اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو و با هدف استفاده از ظرفیتها و امکانات متقابل در جهت تدوین و تجدید نظر استاندارد، ارتقاء کیفیت تولیدات صنایع غذایی و بهداشتی استان، کمک به پیشبرد تامین سلامت و امنیت مصرف کنندگان، استفاده متقابل از امکانات و نتایج آزمایشگاهی، پژوهشی و آموزشی، حمایت از کلیه پژوهشهای تولید محور و سلامت محور که بصورت همکاریهای مشترک است منعقد شده است .
وی در پایان زمینههای همکاری منعقد شده در این تفاهم نامه را ۱- مشارکت در تعین، دیون و نشر استانداردهای ملی ۲ -مشارکت در تهیه و تدوین پیش نویس استانداردهای بین المللی ۳ - مشارکت در تشکیل و پیشرفت شورای استاندارد در استان ۴ - مشارکت در تهیه و تدوین پیش نویس استانداردهای کالا و خدمات دانش بنیان براساس تولیدات استان و استانداردهای کارخانهای ۵ - برنامه ریزی و مدیریت جهت توسعه محصولات سالم و ارگانیک با همکاری سازمان جهاد کشاورزی ۶ - همکاری در زمینه ترویج فرهنگ استاندارد و رعایت الزامات سیب سلامت و چراغ راهنمای محصولات غذایی در بین آحاد جامعه از طریق رسانهها، چاپ و انتشار پملفتهای آموزشی ۷ - برگزاری همایشها، دورهها و سمینارهای آموزشی مشترک عنوان کرد .
انتهای پیام/د