
به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شرکتها و گروههای فراوانی هستند که با همکاری یکدیگر توانسته اند بازار را قبضه کرده و کار خود را رشد و توسعه دهند. یکی از این گروههای جهانی که در زمینه خودروسازی فعالیت میکند، گروه دایملر است که از چند شرکت زیر مجموعه تشکیل شده و توانسته موفقیتهای فراوانی را به دست آورد .
ما قصد داریم تا امروز شما را با این گروه خودروسازی معروف و شرکتهای زیر مجموعه اش آشنا کنیم، با ما همراه باشید.
گروه خودروسازی دایملر (Daimler-Motoren-Gesellschaft) در سال ۱۸۹۹ تأسیس شد.
این شرکت سپس در سال ۱۹۲۶ با ادغام شدن با شرکت Benz & Cie، نام خود را به Daimler-Benz AG تغییر داد.
این مطلب را از دست ندهید: لیست قیمت انواع خودرو
ساختمان مرکزی شرکت دایملر در شهر اشتوتگارت آلمان قرار دارد. این شرکت شامل یک سری زیرمجموعههای نسبتاً پیچیدهای که از برند اسمارت سازنده خودروهای کوچک شهری گرفته تا تولیدکنندههای اتوبوس مدرسه را شامل میشود.
ببینید: عجیبترین اتومبیلهایی که تاکنون دیدهاید
دایملر آگ، (به آلمانی: Daimler AG) شرکت خودروسازی آلمانی و چندملیتی است، که از لحاظ میزان درآمد سالیانه، پس از تویوتا و گروه فولکسواگن، سومین خودروساز بزرگ جهان بهشمار میآید. این شرکت، از نظر تعداد خودروهای تولید شده، در رتبه چهاردهم قرار دارد، همچنین تاکنون بهعنوان بزرگترین کامیونساز جهان، شناخته میشود.
بیشتر بخوانید: حضور مدیران شرکت آلمانی دایملر در ایران
ریشههای تأسیس شرکت دایملر آگ به تاریخ ۱ مه ۱۹۲۴ بازمیگردد، که قرارداد همکاری سه جانبهای میان گوتلیب دایملر (مالک شرکت دایملر-موتورن-گیزلشافت)، کارل فردریش بنز (مالک شرکت بنز اند سیه) و ویلهلم مایباخ (مالک شرکت مایباخ) به امضا رسید. این قرارداد در ۲۸ ژوئیه ۱۹۲۶ به ادغام دو شرکت دایملر-موتورن-گیزلشافت و بنز اند سیه و تشکیل دایملر-بنز انجامید، که از آن پس، بر پایه آن هر دو شرکت تولیدات خود را با برند مرسدس بنز عرضه میکردند.
شرکت دایملر-بنز در سال ۱۹۹۸ میلادی شرکت آمریکایی کرایسلر را به ارزش ۳۸ میلیارد دلار خریداری کرد، که تا آن زمان، بزرگترین معامله میان شرکتهای خودروسازی محسوب میشد. سپس نام شرکت به دایملرکرایسلر آگ تغییر پیدا کرد.
در سال ۲۰۰۷ در پی خریداری گروه کرایسلر توسط شرکت مدیریت سرمایه سربروس و جدایی کرایسلر از شرکت ادغامی، نام این شرکت نیز به دایملر آگ تغییر یافت.
ببینید: کشف پارکینگ خودروی خارجی احتکار شده
شرکت دایملر هماکنون مالک چندین شرکت تابعه و برند بزرگ خودروسازی همچون؛ مرسدس-آامگ، مرسدس بنز، دایملر تراکس و اسمارت میباشد، همچنین دارای سهام در چندین شرکت خودروسازی است، که برای نمونه میتوان به: کاماز، تسلا موتورز، رنو-نیسان آلیانس و پکن اتو اشاره کرد. این شرکت، خط تولید برند مایباخ را نیز، در سال ۲۰۱۲ متوقف نمود.
دایملر-بنز، (به آلمانی: Daimler-Benz) شرکت خودروسازی آلمانی بود، که در زمینه طراحی و تولید خودرو، موتورهای درونسوز، هواگرد، تانک و زیردریایی فعالیت مینمود.
ببینید: عاقبت پز دادن با ماشین لوکس در خیابان!
ریشههای تاسیس شرکت دایملر-بنز، به سال ۱۸۹۰ بازمیگردد، که شرکت دایملر-موتورن-گیزلشافت (بهاختصار: دیامجی) توسط گوتلیب دایملر و ویلهلم مایباخ راهاندازی شد. در سال ۱۹۰۰ دایملر درگذشت و مایباخ کنترل شرکت را در دست گرفت. در ۱۹۰۲ در پی انعقاد قراردادی میان مایباخ و امیل جلینک شرکت دیامجی اقدام به راهاندازی خط تولید مرسدس نمود، که نام مرسدس نیز از ابتدای نام دختر امیل جلینک، یعنی مرسدس جلینک گرفته شده بود.
شرکت دایملر-بنز در سال ۱۹۲۶ از ادغام شرکت دایملر-موتورن-گیزلشافت و شرکت بنز اند سی (مؤسس: کارل بنز) راهاندازی شد. از تاریخ ۲۸ ژوئن ۱۹۲۶ خودروهای تولید شده توسط کارخانجات شرکت جدید، با برند مرسدس بنز به بازار عرضه گردید.
بیشتر بخوانید: شرکت خودروسازی دایملر آلمان ایران را ترک کرد
شرکت دایملر-بنز در سال ۱۹۹۸ در پی ادغام با کمپانی آمریکایی کرایسلر منحل شد و شرکت جدید دایملرکرایسلر نام گرفت. شرکت دایملرکرایسلر نیز در سال ۲۰۰۷ پس از خریداری کرایسلر توسط شرکت مدیریت سرمایه سربروس، نام آن به دایملر آ. گ. تغییر پیدا کرد.
شرکت کامیون سازی دایملر (یا دایملر تراکس - Daimler Trucks) یکی از ۵ بخش تشکیل دهنده کمپانی دایملر آلمان است که بزرگترین تولیدکننده کامیون در جهان محسوب میشود.
محصولات این کمپانی با نام تجاری مرسدس بنز، فریت لاینر، وسترن استار، بهارات بنز، اتوبوس سازی توماس بیلت، میتسوبیشی فوسو تولید و به فروش میرسند.
ببینید: کامیون الکتریکی دایملر معرفی شد
همچنین این شرکت مالک شرکتهای تابعه دیگری نیز هست که محصولات خود را تحت برندهای مخلتف به فروش میرساند.
انتهای پیام/