
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ فلوریا انفرادی مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی استفاده خیلی کم میوه و سبزیجات و استفاده بیش از حد گوشت قرمز و گوشت کباب شده رااز علل بروز این بیماری دانست و گفت: تغذیه نامناسب یکی از مهمترین علل بروز بیماری سرطان روده در خراسان شمالی است.
انفرادی مشکل یبوست در تعدادی از افراد را یکی دیگر از علل بروز این بیماری عنوان کرد و افزود: استفاده از گوشت سرخ شده نیز در بروز این مشکل تاثیرگذار است.
انفرادی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد از سرطانهای بروز پیدا کرده در استان مربوط به سرطان دستگاه گوارش است، گفت: سرطان ریه در صدر لیست بروز بیماری سرطان در خراسان شمالی قرار دارد.
وی افزود: سرطان روده و معده در جایگاههای بعدی بیماری سرظان در استان قرار دارند.
مسئول ثبت بیماری سرطان در خراسان شمالی گفت: از سوی دیگر مصرف چاشنی جات موجب شده تا اشتها برای خوردن غذا بیشتر شود در نتیجه چاقی را به همراه خواهد داشت که این امر نیز بر بروز سرطانها موثر است.
انتهای پیام / ب