به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هرساله در ماه صفر خیل عاشقان و دلدادگان امام حسین(ع) از سراسر دنیا خود را به مسیر پیادهروی نجف تا کربلا میرسانند تا در روز اربعین به زیارت اربابشان اباعبدلله الحسین(ع) بروند.
این تجمع عظیم به میزبانی کشور عراق صورت میگیرد که مردم این کشور و همچنین آستانهای مقدس در کربلا و نجف با برپایی موکبهایی باشکوه از زوار اربعینی پذیرایی میکنند.
گفتنی است که همزمان با ایام پیادهروی اربعین خادمان مهمانسرای آستان علوی با تلاش شبانه روزی خود روزانه 250 هزار بسته غذای تبرکی را بین زائران عتبات توزیع می کنند.
به گفته مسئول این مهمانسرا، بستههای تبرکی طی این ایام با نظارت ستاد ویژه اربعین توسط خادمان مهمانسرا آماده می شود و در موکبها و استراحتگاه های تحت پوشش آستان که در مناطق مختلفی از شهر نجف وجاده کربلا مستقر هستند توزیع میگردد.
در ادامه تصاویری از آشپزخانه حرم و مراحل طبخ غذا برای زوار اربعین را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/