به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نتایج یک بررسی نشان داده است، نیم ساعت آنلاین بودن کودکان در طی روز برابر با افزایش دو برابری میل آنها به خوردن غذاهای چرب و پرکالری نظیر فستفود است.
بیشتربخوانید :چاقی کودکان را شوخی نگیرید
این بررسی بیانگر آن است، اگر آنلاین بودن کودکان به 3 ساعت در روز برسد، میل خوردن غذاهای فستفودی در آنها نه تنها به 4 برابر افزایش مییابد، بلکه آنها والدین خود را مجبور به قبول درخواست مدنظر خود میکنند. دادههای منتشر شده از سوی موسسه بهداشت و سلامت انگلیس تأیید میکند، بیش از 80 درصد کودکانی که در فضای نت حضور دارند، از چاقی و اضافهوزن مفرط رنج میبرند.
کارشناسان باور دارند، این یافتهها شواهد رو به رشدی است که نشان میدهد، عوامل متعددی در مصرف غذاهای فستفود و پرکالری توسط کودکان نقش دارند. پژوهشگر ارشد این مطالعه میگوید: «تحقیقات بیشماری تأییدکننده این موضوع است که میان مصرف غذاهای فستفودی و کاذب و ابتلا به سرطانهای سینه، روده و بیش از 13 سرطان دیگر ارتباط مستقیم وجود دارد».
محققان دانشگاه لیورپول و مرکز تحقیقات سرطان انگلیس با تحت نظر قرار دادن بیش از 2 هزار و 500 کودک 7 تا 11 سال دریافتند، کودکان بیش از 16 ساعت در هفته آنلاین هستند و حدود 22 ساعت در هفته تلویزیون تماشا میکنند. جیتسنا وهرا، نویسنده این پژوهش از موسسه سرطان انگلیس میگوید: «چاقی پس از دخانیات بزرگترین علت قابل پیشگیری از سرطان در انگلستان است».
منبع: فارس
انتهای پیام/