به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هوشنگ سعادت روانپزشک و استاد بیماری های داخلی در سی و پنجمین کنگره سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران اظهار کرد: اگر توده ٨٠ میلیاردی نورونی مغز را در نظر بگیریم و این رقم را در تعداد واسطه شیمیایی ضرب و حاصل را در ارتباط با نورون ها ضرب، رقمی سرسام آور به دست می آید که نشان دهنده فعالیت گسترده در مغز و تاثیر آن در تک تک اعمالی که انجام می دهیم است.
این روانپزشک بیان کرد: علم اعصاب و روانپزشکی پادشاه علوم است؛ به دلیل قابض بودن این رشته نیاز به همکاری های زیادی است تا پیشرفت مطلوبی حاصل شود.
سعادت ادامه داد: از زمانی که این رشته به عنوان یک علم شناخته شده است همیشه بحث هنر داستانی در آن مطرح بوده است که روانپزشکان زیادی به آن پرداخته اند.
وی افزود: از میان هنرها شعر فارسی به عنوان هنری که تمامی هنرهای دیگر را به دوش می کشد، مطرح شده است؛ از میان تمام دانشمندان و نخبه ها از ابن سینا گرفته تا سهروری و مولانا و غیره به ندرت یا به استمثار از این وسیله هنری استفاده کرده اند تا رازهای جهان را به گوش همه برسانند.
این روانپزشک یاد آور شد: این کنگره ها برپا می شود تا بتوان اطلاعات جدید و نو را در اختیار یکدیگر گذاشت تا بتوان در این راه پر پیج و خم به درستی قدم برداشت، مغزی که در آن نورون های بسیار زیادی وجود دارد نیاز به بازرسی های بیشتری دارد تا بتوان به افراد زیادی در این راستا کمک کرد.
انتهای پیام/