دارابی معاون آبخیز داری اداره منابع طبیعی و ابخیز داری استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت: 6 حوزه ابخیز داری به صورت پایلوت در استان کرمانشاه شامل 6 روستا در شهرستانهای پاوه جوانرود گیلانغرب سنقر سرپل ذهاب در نظر گرفته است .
وی افزود: از اعتبارات صندوق توسعه ملی به ابخیز داری برای حفظ پوشش گیاهی و جلوگیری از تخریب 400 میلیون تومان اختصاص داده شده است.
دارابی گفت: توانمند سازی جوامع محلی باید با ایجاد شغل های کوچک در روستاها جلوی تخریب محیط زیست گرفته شود و در مناطقی که درامد پایینی دارد ا افزاش درآمد انها به حفظ منابع طبیعی کمک کنیم.
وی ادامه داد: در زمینه هایی مانند کشت زعفران گیاهان دارویی مواد غذایی خانگی ماند برند سازی ترخینه و هرچیزی که بازار فروش داشته باشد میتواند به اقتصاد روستاییان کمک کند والبته بازاریابی نکته بسیار با اهمیتی است که باید در این بخش مورد توجه قرار گیرد.
درابی با بیان اینکه زنان در این بخش موفق تر ظاهر شدند گفت: روستاییان به علت فقر و نداشتن منبع درامدی جنگل را از بین می برند و باید کل دستگاه ها مانند جهادکشاورزی با ابی کردن زمین های کشاورزی فنی وحرفه ای با اموزش های خیاطی صنایع دستی زمینه در امدزایی روستاییان را فراهم کنند تا مجبور به تخریب منابع طبیعی به دلیل فقر نباشند.
انتهای پیام/ز