به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،شهیدی فر مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به تولید ۲ و نیم میلیون تن مرکبات و ۱۸۰ هزار تن کیوی سالانه در استان گفت: مازندران رتبه نخست تولید مرکبات و کیوی را در کشور دارد.
وی افزایش صادرات و استفاده از ظرفیت بالای استان در تولید محصولات کشاورزی را از برنامههای این اداره کل برشمرد و افزود: در تلاش هستیم با رفع موانع ترانزیت، گمرگ و قرنطینه میزان صادرات را افزایش دهیم.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران صادرات ۲۰۰ هزار تن مرکبات و ۱۰۰ هزار تن کیوی را از برنامههای امسال جهادکشاورزی استان اعلام کرد.
انتهای پیام /ر