به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،خلیل رنجبر گفت: تعداد سه هزار و ۵۰۰ دانش آموز در پایههای اول تا سوم ابتدایی و در مدارس عادی تحصیل کرده و از ما خدمات آموزشی، پرورشی و حمایتی دریافت میکنند.
وی افزود: در سال تحصیلی گذشته خدمات آموزش و پرورش استثنایی به دانش آموزان دیرآموز پایه اول تا ششم ابتدایی شاغل به تحصیل در مدارس عادی بود که امسال براساس سیاستهای ابلاغی این خدمات فقط به دانش آموزان پایههای اول تا سوم ارائه خواهد شد.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان تاکید کرد: سال تحصیلی جاری در مجموع هفت هزار و ۱۷۰ دانش آموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه مشغول به تحصیل هستند.
وی با بیان اینکه دانش آموزان دیرآموز متعلق به جامعه عادی هستند، یادآور شد: تلفیق دیر آموزان در کلاسهای عمومی در مدارس عادی در کنار همسالان گامی موثر در ترویج یکسان سازی عدالت آموزشی و ایجاد ساختار طبیعی در محیطهای آموزشی است.
رنجبر اضافه کرد: ارتقای کارآمدی معلمان در مواجهه با دیر آموزان، آموزش والدین، ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای و فراهم آوردن فرصتهای برابر آموزشی از خطر حذف شدن این دانش آموزان در جریان آموزشی میکاهد.
وی گفت: سال تحصیلی گذشته با برگزاری ۴۲ کارگاه تخصصی آموزشی به بیش از سه هزار و ۳۰۰ نفر از اولیا و معلمان دانش آموزان دیر آموز آموزشهای لازم ارائه شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان اظهار داشت: همچنین در راستای تحقق شعار آموزش برای همه و تحقق حقوق انسانی برای دیر آموزان، ۲۳ کلاس جبرانی و مداخله بهنگام برای نوآموزان پیش دبستانی در سطح استان برگزار شده است.
سال تحصیلی گذشته حدود ۱۰ هزار دانش آموز با نیازهای ویژه در مداس عادی استان کردستان مشغول به تحصیل بودند.
انتهای پیام/م