سازمان نظام روانشناسی یک سال است که متولی ندارد و این موجب سوء استفاده رئیس سابق از سمت قبلی خود شده است.

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سلامت روان ایرانی ها چگونه است؟ وقتی حال سازمان متولی روان خوب نیست، چه انتظاری داریم که مشکلات روحی و روانی مردم کشور حل شود وقتی کسی به حال بد سازمان نظام روانشناسی کشور رسیدگی نمی کند.

سازمان نظام روانشناسی یکی از متولیان اصلی سلامت روان کشور است و صدور پروانه روانشناسان و سیاست گذاری ها برای ارتقا سلامت روان مردم  به عهده این سازمان عریض و طویل بوده که بیش از یکسال است رئیس ندارد.

اکنون در هفته سلامت روان هستیم اما سازمانی که خود متولی سلامت روان است، حال خوبی ندارد و چند روز پیش خبر دستگیری الهیاری به عنوان رئیس سازمان نظام روانشناسی در رسانه ها منتشر شد، این در حالی بوده که یک سال قبل نهاد ریاست جمهوری صلاحیت او را به عنوان رئیس سازمان نظام روانشناسی رد کرده است اما با این وجود الهیاری حتی پس از رد صلاحیت در برخی جلسات شرکت و اقدام به امضای تفاهم نامه می کرده است .

سازمان نظام روانشناسی نه تنها صادر کننده پروانه کار روانشناسان است بلکه هر روانشناسی که بخواهد در حوزه سلامت روان به فعالیت خود ادامه دهد باید هر سال به سازمان نظام روانشناسی مراجعه کند و پس از بررسی ها پروانه کار او تمدید شود.

حالا بیش از یک سال است، این سازمان که یکی از بزرگترین و مهمترین مراجع روانشناسی کشور محسوب می شود رئیس نداردو خبر بازداشت رئیس این سازمان این روزها اوضاع را وخیم تر کرده است.

ماجرای بازداشت رئیس سازمان نظام روانشناسی

یکی از شروط ریاست سازمان نظام روانشناسی نداشتن سوء پیشینیه کیفری است و شاید یکی از علل رد صلاحیت های اللهیاری همین مسئله باشد هر چند که او حواشی بسیاری در زمینه فعالیت در حوزه روانشناسی داشته است.

چند روز پیش سردار علیرضا لطفی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از دستگیری اللهیاری با سمت رئیس سازمان نظام روانشناسی خبر داد.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در توضیح این خبر گفت: در راستای اجرای دستور مقام محترم قضایی شعبه یک اجرای احکام دادسرای کارکنان دولت، کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ در ساعت ۱۷:۰۰ روز چهارشنبه مورخه ۱۸ مهرماه ۱۳۹۷ متهم «عباسعلی. الف» را در منطقه ولنجک تهران دستگیر و برابر روال قانونی در اختیار مقام قضایی مربوطه قرار دادند.

تخلف های دنبال دار اللهیاری

یکی از تخلف هایی که بنا بر گفته سازمان نظام روانشناسی شاهد آن هستیم، دسترسی اللهیاری به کارتابل خود در سازمان نظام روانشناسی است، همچنین اللهیاری در 14 خرداد 97 تفاهم نامه ای با یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از سوی سازمان نظام روانشناسی تفاهم نامه ای را امضا می کند که عملا این تفاهم نامه نوعی تخلف محسوب می شود.

حمیدرضا پوراعتماد عضو سازمان نظام روانشناسی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره االهیاری و تخلف های او، گفت: با توجه به اینکه عباسعلی اللهیاری از سال گذشته رد صلاحیت شده بود باید به وسیله شورای مرکزی در همان زمان رئیس جدید سازمان انجمن روانشناسان ایران معرفی می‌شد.

وی افزود: سال 95 نیز آقای اللهیاری برای چند روز بازداشت شده بود که با ضمانت ملکی معاونش از زندان آزاد شد اما از آن زمان تاکنون بقیه پرونده‌ها در سازمان نظام روانشناسی مسکوت مانده بود و علی‌رغم رد صلاحیت از سوی سازمان نظام روانشناسی همچنان عباسعلی اللهیاری در کافه یا تریا، کارتابل سازمان را امضا می‌کرد.

سازمان نظام روانشناسی را چه کسی اداره می کند؟

حاتمی عضو شورای مرکزی و معاون نظارت حرفه ای و امور کمیسیون های سازمان نظام روانشناسی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره خبر دستگیری اللهیاری گفت: دکتر اللهیاری به دلیل اختلاف مالی و ملکی با یک شخص حقیقی خارج از سازمان نظام روانشناسی بوده است و هیچ ارتباطی با سازمان ندارد.

وی ادامه داد: این شخص حقیقی به دلیل مسائل مالی توانسته است از دادگاه حکم بازداشت بگیرد.

عضو شورای مرکزی و معاون نظارت حرفه ای و امور کمیسیون های سازمان نظام روانشناسی در پاسخ به این سوال که اکنون سازمان نظام روانشناسی چگونه اداره می شود و آیا همچنان اللهیاری در سازمان سمتی دارد؟ گفت: دکتر افروز و دکتر اللهیاری در مهر ماه سال 96 از سوی نهاد ریاست جمهوری رد صلاحیت شدند.

حاتمی ادامه داد: شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی بنده را به عنوان رئیس جدید سازمان نظام روانشناسی در تاریخ 10 اردیبهشت 97 به ریاست جمهوری معرفی کردند اما هنوز نهاد ریاست جمهوری در این مورد اظهار نظری نکرده است و سازمان را معاونان آن اداره می کنند.

چالش های مربوط به سازمان نظام روانشناسی به همین جا ختم نمی شود و پیشتر نیز شاهد چنین ماجراهایی بودیم و دیدار نوروزی مسئولان نظام روانشناسی با جمعی از روانشناسان نیز حواشی خاص خود را داشت.

در این جلسه همین که حاتمی عضو شورای مرکزی و معاونت نظارت حرفه‌ای و امور کمیسیون‌های نظام روانشناسی به روی سن برای سخنرانی می رود، جمعی از روانشناسان می ایستند و به نشانه اعتراض پشت به او می کنند و برخی‌ از آنها پلاکاردهایی به نشانه اعتراض بالا می بردند و چنان حجم درگیری‌های لفظی و اعتراض‌ها شدت می گیرد  که حاتمی در عین بهت زدگی مجبور می شود از سن پایین بیاید.

حالا باید دید، چرا وزارت بهداشت که به عنوان متولی اصلی سلامت در کشور شناخته شده است و نهاد ریاست جمهوری در مورد خالی بودن ریاست  سازمان نظام روانشناسی که نقش ویژه ای در سلامت روان مردم دارد و یکی از متولیان اصلی روانشناسی در کشور است،  سکوت اختیار کرده اند و مسئولان چشمشان را به روی تخلفات مشهود در این سازمان بسته اند و اقدامی انجام نمی دهند و معلوم نیست چه کسی بر مسند این سازمان تکیه خواهد زد و چه زمانی نظام روانشناسی کشور رنگ رئیس را به خود خواهد دید؟

انتهای پیام/

گزارش از باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۶:۱۱ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
سلام ،
من يكسال هست كه از روانشناسي تو تبريز شكايت كردم و با وجود مدارك محكم و مستند هنوز هيچ رسيدگي نكردن و فقط دارن مساله رو مديريت ميكنن. بارها مراجعه كردم. جالبه كه اين شخص روانشناس مورد تاييد پزشكي قانوني هم هست ....
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۵:۲۵ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
هر روز شاهد خبر های عجیب و غریب هستیم ، آخه مگه میشه یه سازمان یک سال بدون ریس باشه ، یعنی تو این کشور یه نفر پیدا نمیشه توی این پست خدمت کنه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
مارو باش روح و روانمون و دست چه کسانی دادیم!؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
جالبه این اقای ریاست سازمان پیش از این دو دوره نماینده مجلس بوده و استادیار و عضو هییت علمی .به نظرتون جای تاسف نداره؟به خدا ما ادمای زحمت کش و باشرافتی هم داریم فقط دیده نمیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
من که از اولم به این روانشناسا اعتماد نداشتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
همه آدما مثل هم نیستندپس همه رو به یه شکل نبینید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۸ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
روانشناسی می گفت مریضای واقعی هیچ وقت پیش ما نمی آیند مراجعین ما اکثرا کسانی هستند که توسط این بیماران مریض شده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۲ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
سلام من یکسال پیش از یه روانشناس خانم که زندگی من و به خاک سیاه نشوند شکایت کردم اما هنوز رسیدگی نکردن هربارم که زنگ زدم ازون روانشناسشون دفاع کردند دیگه اعتمادی به روانشناس ها ندارم.یکسال روح و روان من نابود شده و الان در شرایط بدی هستم و هیچکس پاسخگو نیست
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۵:۳۷ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
من که به یه مرکز مشاوره رفتم واسه اختلافی که باهمسرم داشتم ومرکزمشاوره مجوزازسازمان نظام روانشناسی داشت ومنم خداروشکرمیکنم مشکلات من و همسرم حل شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۹ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
علا برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
جلوی تخلفات باید گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۵ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
چرا هیچ نظارت نمیشه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۹ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
روانشناس ها هم ,انسانند وانسان،اشتباه می کند
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۰۱:۲۶ ۲۳ مهر ۱۳۹۷
سلام.من فوق لیسانس روانشناسی هستم یک ساله مدارک دادم و صدهزارتومن پول به حساب سازمان روانشناسی پرداخت کردم ولی تا حالا پروانه ندادند،الان4ساله بیکارم و خانه نشین،عده ای با پارتی بازی در عرض کمتر از یک ماه پروانه می گیرند و عده را با مصاحبه علاف می کنند.با تشکر
آخرین اخبار