به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حسن قاضیزاده هاشمی ظهر امروز در مراسم افتتاح خوابگاه بزرگ دانشجویی و مجموعه ورزشی چند منظوره دانشگاهی پیامبر اعظم (ص)، با بیان اینکه ادامه طرح تحول سلامت، بسته به مجلس و سازمان برنامه و بودجه است، افزود: همچنانکه طی چهار سال گذشته در اجرای طرح به مردم کمک کردند، امیدواریم در این فصل نیز از آن حمایت کنند تا با قوت ادامه یابد.
وزیر بهداشت با اعلام اینکه رایزنیها در مورد این طرح انجام شده است، گفت: بعید میدانم مشکلی داشته باشیم، چرا که عزم رئیسجمهور و دولت و هم حمایت گسترده نمایندگان، به دلیل رضایتمندی نسبی مردم در سراسر کشور، برای اجرای طرح وجود دارد.
وی با اشاره به تحریمها، گفت: دولت و مجلس امر سلامت، دارو تجهیزات پزشکی را بهعنوان امور حیاتی قبول دارند و از این رو، همیشه در تنگناهای مالی و مشکلات ارزی این امور در اولویت بوده است و دولت و مجلس در جریان مشکلات هستند.
قاضیزاده هاشمی با بیان اینکه وظیفه ما انجام شده، ولی این موضوع، صرفا بر عهده وزارت بهداشت نبوده و این وزارتخانه میتواند هشدارهای لازم را درباره اتفاقات سه تا شش ماه آینده دهد، افزود: اقداماتی که باید انجام میشده، برخی صورت گرفته و بعضی دیگر هنوز بلاتکلیف است و باید درباره آنها تصمیمسازی شود که بخشی از آن به صحنه بینالملل مربوط میشود.
وی با اعلام اینکه وظیفه ما ایجاد پرونده در مجامع بینالمللی به ازای هر بیمار آسیبدیده از تحریم، علیه کشور متخاصم است، ادامه داد: یک سری اقدامات همچون خرید، انتقال ارز و نقل و انتقال پولی به عهده بانک مرکزی و امور خارجه است که آنها نیز از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه اگر بیماری ام اس روند غیرمعمولی داشت، انجمن ام. اس و معاونت بهداشت و درمان آن را گزارش میکردند، میزان شیوع آن را در کشور در حد نرم جهانی عنوان کرد و افزود: در این بیماری حمایت دارویی بهطور خاص انجام شده که از بیمهها در این رابطه تشکر میکنم.
وی ضمن تشکر از نظام دارویی کشور به دلیل ساخت داروی ام. اس، گفت: این دارو به بیش از ۴۰ کشور دنیا صادر میشود و مورد تایید اساتید این رشته است و در کشور به طور رایگان در اختیار افراد قرار میگیرد و افرادی که نیاز به داروی خارجی دارند با تشخیص متخصص امکان تجویز وجود دارد و طبعا پرداختی مریض در این قسمت افزون است.
قاضیزاده هاشمی با ابراز تأسف از اینکه موضوع توانبخشی در کل کشور مغفول مانده، مشکل اصلی در بیماری ام. اس را در حوزه توانبخشی عنوان کرد و گفت: انجمن ام. اس به کمک خیرین در حال تعریف قطبهایی در سراسر کشور است تا بتوانند این مشکل را حل کنند.
وی با بیان اینکه انجمن ام. اس بسیار خوب سامان یافته بر سامانیابی انجمن دیگر بیماریها برای کنترل بیماری و خدماترسانی بهتر تأکید کرد و این امر را یک کار مشترک با همکاری میان مردم، نیکوکاران، خانوادههای بیماران و دولت دانست و افزود: هر وقت مردم خودشان کمک کردند، اتفاق خوبی افتاده مانند بیماران پروانهای که دارای مشکلات جدی بودند که با پیشقدمی چند خانواده و کمک دولت، سروسامان یافت.
قاسمعلی بزرگیان مدیر اجرایی کلینیک تخصصی شهروند گفت: ۷۰۰ میلیون تومان به صورت رایگان از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر بابلسر برای محوطه سازی و پروانه کسب تخصیص داده شد.
وی با بیان اینکه هفت و نیم میلیارد تومان بابت ساخت و هفت میلیارد تومان بابت تجهیز کلینیک تخصصی شهروند هزینه شده ،افزود: زیربنای کلینیک تخصصی شهروند ۱۷۳۰ متر است.
مدیر اجرایی کلینیک تخصصی شهروند افزود: پزشکان این مرکز شامل بخشهای قلب، مغزواعصاب، جراح مغزواعصاب، دندانپزشکی، رما تولوژی، داخلی، اطفال، عفونی، اورولوژی، جراح گوش و حلق و بینی، جراح چشم پزشکی، زنان و زایمان، رادیولوژی، سونوگرافی، آندوسکوپی، کلونوسکوپی، اکوکاردیولوژی و تست ورزش است.
وی گفت: حدود ۲۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در این مرکز فعالیت میکنند.
کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی شهید سید ابراهیم صالحی بابلسر با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان و مهندس اسلامی استاندار مازندران بهرهبرداری شد.
کلینیک تخصصی شهروند در زمینی به مساحت ۶۹۵۴ مترمربع از سوی پدر شهید سید ابراهیم صالحی به دانشگاه علوم پزشکی مازندران، جهت ساخت این کلینیک اهدا شده بود با حضور وزیربهداشت در بابلسر افتتاح شد.
مراسم رونمایی از سامانه ارجاع مدیریت سلامت صبح پنجشنبه با حضور وزیر بهداشت در شهرستان بابلسر انجام شد.
انتهای پیام/آ
دو طرح در دومین روز سفر وزیر بهداشت به مازندران بهره برداری شد