فلاح‌جوشقانی افزایش قیمت بسته‌های اینترنت همراه را در چارچوب قانون دانست و اظهار داشت: ایران ارزانترین اینترنت تلفن همراه در دنیا را دارد.

ایران ارزانترین تعرفه اینترنت تلفن همراه در دنیا را داردبه گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در هیاهوی افزایش قیمت تمام کالاها و خدمات، اپراتورها از غافله عقب نماندند و آن‌ها نیز نرخ بسته‌های اینترنت را بیش از کف تعیین شده توسط کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بالا بردند.

افزایش نرخ تعرفه‌ بسته‌های اینترنت از چند هفته‌ی پیش رقم خورد؛ به گونه‌ای که اپراتور اول با افزایش نرخ بسته‌های کوتاه‌مدت روزانه و هفتگی و همچنین تحمیل بسته‌های شبانه بدون کاربرد و در ظاهر هدیه و از سوی دیگر ایرانسل نیز با افزایش قیمت تمامی بسته‌های اینترنتی و بسته‌های پرمصرف طولانی مدت خود، این افزایش قیمت اینترنت را رقم زدند.

اپراتور رایتل این روزها افزایش قیمت نسبی داشته اما بنا به گفته کاربران، قیمت‌های فعلی این اپراتور در برابر دو اپراتور دیگر قدرت حق انتخاب بیشتری به مخاطب خود می‌دهد.

ایرانسل برخی بسته‌های اینترنتی محبوب مانند 5 گیگابایت، 6 تا 12 ظهر را حذف کرده و بسته‌های جدیدی را طراحی کرده که بنا به گفته روابط عمومی این مجموعه، بر اساس الگوی مصرف مشترکین خود آنها را تنظیم کرده است .

نکته جالب توجه در اپراتور همراه اول جبران کردن این افزایش قیمت با گذاشتن حجم‌هایی در ساعات شبانه 2 تا 7 بامداد است که استفاده چندانی برای مشترکین  ندارد.

 از طرفی شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت ثابت از محبوبیت بیشتر اینترنت موبایل گلایه دارند و برای بدست آوردن کاربران بیشتر خواستار افزایش تعرفه اینترنت موبایل هستند زیرا بر این باورند که ارائه خدمات با قیمت پایین‌تر، یک تهدید جدی برای تجارت اینترنت ثابت محسوب می‌شود.

اگرچه افزایش تعرفه‌ها مشترکان را ناراضی می‌کند اما جای گلایه ای وجود ندارد زیرا این تغییرات در چارچوب مقررات تلقی می‌شود.

حسین فلاح جوشقانی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم  مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص افزایش تعرفه‌های اینترنتی گفت: چارچوب مقرراتی برای تعرفه‌ها کاملاً رعایت شده است. در یک دوره میزان تعرفه‌ها به کف قیمت نزدیک بود و با توجه به شرایط اقتصادی ،اپراتورها به این نتیجه رسیدند که تعرفه‌های اینترنتی را بالا ببرند.

وی ادامه داد: رویکرد این افزایش قیمت 20 الی 30 درصدی در بسته های روزانه و هفتگی، سوق دادن مردم در استفاده از بسته‌های بلند مدت بوده است. گزارش کامل این افزایش قیمت بعد از بررسی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ابلاغ و تأیید نزد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برده شد و مرجع اصلی در این موضوع، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است.

ایران ارزانترین تعرفه اینترنت تلفن همراه در دنیا را دارد

فلاح جوشقانی تأکید کرد: بررسی اولیه در قاب رگولاتور نشان می‌دهد این افزایش تعرفه توسط اپراتورها خلاف مقررات نبوده ولی باید ملاحظات مردمی در آن نیز دیده شود.

معاون وزیر خاطر نشان کرد: شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت ثابت، بارها گلایه کردند که چرا این تعرفه‌ها با قیمت پایین عرضه می‌شود، این موضوع موجب برهم زدن بازار کسب‌وکار ما شده است. ما بارها در مقابل این موضوع مدارا کردیم ولی باید با کمال صراحت بیان کنم ایران ارزان ترین قیمت موبایل اینترنتی در دنیا را دارد و فوق العاده ارزان است.

تعرفه های اینترنتی برای افزایش جا دارند

وی افزود: هیچ یک از کاربران نمی‌توانند در کشورهای خارجی به دلیل گرانی بیش از حد تعرفه، از اینترنت موبایل استفاده کنند. در ایران تمامی خدمات را با تلفن همراه دریافت می‌کنند ولی از طرفی دلیل استفاده بیشتر از اینترنت تلفن همراه نسبت به اینترنت ثابت را می‌توان حدس زد و به مردم نیز می‌توان حق داد؛ زیرا خدمات اینترنت همراه، به دلیل کیفیت و سرعت مناسب‌تر از اینترنت ثابت است اما باید دانست که نرخ قیمت تعیین شده نسبت به سقف تعرفه هنوز بسیار پایین است ولی ما امیدواریم تعرفه‌ها مدیریت شود و هزینه‌ها تا حدودی کاهش پیدا کند.

فلاح جوشقانی اظهار داشت: هزینه ارزی اپراتورها در این شرایط اقتصادی 3 برابر شده و کار اپراتورها بسیار ارزبر است. تغییرات در تمام عرصه‌های مملکت رخ داده و موجب افزایش قیمت‌ها شده است. در اپراتورهای ایرانسل و همراه اول به طور میانگین 10 درصد قیمت‌ها بالاتر رفته است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بیان کرد: در سال گذشته دو اپراتور ایرانسل و همراه اول در جریانات رقابتی، قیمت‌های خود را کاهش دادند اما اکنون قیمت ها را به روال قبلی خود برگرداندند. مطمئن باشید این قیمت ها بالاتر از سقف تعیین شده نخواهد بود چون برای این میزان افزایش، اجازه و تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات نیاز خواهد شد.

حذف تدریجی بسته های ترافیک شبانه

وی در آخر درباره بسته‌های شبانه که قرار بود حذف شوند، گفت: بسته‌های شبانه یک نوع هدیه محسوب می‌شود اما شاید از نظر رفتاری و فرهنگی مناسب محدوده سنی نوجوانان و جوانان نباشد. همچنان این طرح وجود دارد ولی طبق حرف‌های بیان شده به تدریج از بین خواهد رفت. مطمئن باشید اگر این طرح‌ها را حذف کنیم، یک عده همچنان ناراضی خواهند بود و این اقدام را اشتباه خواهند خواند.

این مطالب از سوی محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز تأیید شده است؛ وی در مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام اظهار کرد: در مورد افزایش نرخ تعرفه ارتباطات ( مکالمه و اینترنت همراه) که مورد انتقاد برخی قرار گرفته، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی موضوع را بررسی کرده و نتیجه این گزارش حاکی از آن است که مدل رفتاری اپراتورها در چارچوب مصوبات رگولاتوری و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بوده است.

ایران ارزانترین اینترنت تلفن همراه در دنیا را دارد

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۹ ۱۱ آبان ۱۳۹۷
شاید اینترنت بقیه کشورها گرون تر از ایران باشه ولی درآمد افراد تو کشورها ده برابره ما ایرانیهاست و اینکه اینترنت اونا سرعتش ده برابر سرعت اینترنت ماست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۲ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
ما حاضریم همه چی حتی سوخت هم به قیمت جهانی تو ایران باسه اما در امد مردم هم به قیمت جهانی باشه اینطوری هیچ کس ضرر نمیکنه الان ما داریم تمام همه چی رو با قیمت دلار ازاد میخریم ولی در امدمون به ریال سه سال پیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۲۵ مهر ۱۳۹۷
سه سال نه سی سال
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۲ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
خب ، براي شما كه كاري نداره سريع گرانش گنيد
Iran (Islamic Republic of)
فریدون
۱۷:۱۸ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
البته این محاسبه باید برحسب درآمد مردم مقایسه بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۸ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
وای فای که یک دهم موبایله رو نمیدن اونوخ موبایل رو گرون هم میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
اگه با دلار دارين با دنيا مقايسه ميكنين بله درسته، ولي در اين صورت درآمد ما رو هم به دلار با دنيا مقايسه کنید بعد حساب و كتاب كنيد
Pakistan
علیرضا
۱۲:۲۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
خدایا به فریادمون برس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۷ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
هم ارزانترین هم به درد نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
حداقل درآمد ی آمریکایی 5000 دلار در ماه و در ایران 12،500،000 ریال
حالا 5000 در دلار 80،000 ریالی ضرب کنیم به عدد 400،000،000 ریال میرسیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
حالا میگن اینترنت ارزونه، سوخت ارزونه که گرونش کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
حالا میگن اینترنت ارزونه، سوخت ارزونه که گرونش کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
چرا اینترنت قیمتش بالاست ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۱ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
ایران ارزان ترین تعرفه اینترنت و همچنین کمترین پرداخی حقوق ماهیانه کارگری حدود 80 دلار را دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
اینترنت تو ایران پایین ترین سرعت و بالاترین قیمت رو داره اگه نرخ اینترنت کشورای دیگه رو با حقوق چندهزاردلاری مردمشون حساب کنید خواهید دید که پایین ترین سرعت رو با بالاترین قیمت دارید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۱ ۲۵ مهر ۱۳۹۷
دقیقا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
ميان بر اساس دلار مقايسه ميكنن همه چي رو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۳ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
که چی بشه؟
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۰۸:۳۲ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
با کدام ارز محاسبه کردی 14000 تومان یا هشت هزار تومان در هر حال برای حقوق ماها هم همان ارز را حساب کنید
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۸:۲۶ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
این هم گران کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۴ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
چه بهتر اینترنتو اینقدر گران کنید که مردم فقط استفاده ضروری داشته باشند .
Iran (Islamic Republic of)
عقل کل
۰۰:۵۲ ۱۱ آبان ۱۳۹۷
این طرز فکر تو ایران جواب نمیده مگه بنزین گرون شد خودروها کمتر شدن یا مصرف سوخت اومد پایین دولت نمیتونه با گرون کردن اجناس فرهنگ سازی کنه،برای فرهنگ سازی باید برنامه ریزی کنه و در مدارس سعی کنه فرهنگ سازی کنه هیچ کجای دنیا با گرون کردن مایحتاج مردم فرهنگ سازی نمیکنن
آخرین اخبار