اصغری درباره طرح پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز به بیمه‌ها به جای شرکت‌های دارویی و زمان اجرای آن توضیح داد.

غلامرضا اصغری رئیس سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز به بیمه به جای شرکت های دارویی گفت: کارگروهی در دولت این موضوع را در حال بحث و بررسی قرار دارند و پس از کار کارشناسی  و قطعی شدن نتایج، موضوع اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس تصمیمات گرفته شده پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز به بیمه ها به جای شرکت های دارویی مربوط به بودجه سال ۹۸ است و در صورت تصویب از سال ۹۸ به جای آنکه ارز دولتی به شرکت های دارویی پرداخت شود، ما به التفاوت نرخ ارز به سازمان های بیمه گر پرداخت خواهد شد و همچنان تا پایان سال ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به صنعت داروسازی پرداخت خواهد شد.

اصغری اظهار کرد: در صورت پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز به سازمان های بیمه گر، شرکت های داروسازی داخلی و واردکنندگان، دارو را با ارز آزاد تولید و وارد می کنند.

پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز به بیمه ها و قیمت دارو

رئیس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این سوال که آیا این طرح موجب افزایش قیمت دارو و مشکلاتی برای بیماران خواهد شد؟ تصریح کرد: در صورت تصویب این طرح، ما به التفاوت نرخ ارز به هر میزانی که باشد به حساب شرکت‌های بیمه‌ای واریز خواهد شد تا بیماران دچار مشکل نشوند و همچون سابق بیماران تنها ده درصد از قیمت واقعی دارو را پرداخت می کنند و ۹۰ درصد هزینه های آن تحت پوشش بیمه قرار دارد و سازمان های بیمه گر نیز این تفاوت نرخ ارز را از دولت دریافت خواهند کرد.

وی اظهار کرد: ارزی که در ۶ ماه نخست سال ۹۷ به دارو تخصیص پیدا کرده بیش از ۶ ماهه نخست سال ۹۶ بوده است، اما بین تأمین ارز و تخصیص آن به صنعت داروسازی اختلاف وجود دارد، درست است که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای صنعت داروسازی تأمین شده  اما تمام ارز تخصیص پیدا کرده به دارو پرداخت نشده و بخشی از آن به دست شرکت‌های دارویی رسیده است.

اصغری یادآوری کرد: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو با پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز به بیمه ها کامل موافق هستند زیرا به نظر ما این کار از بروز رانت و فساد جلوگیری می کند، اما تصمیم نهایی باید در کارگروه دولت گرفته شود زیرا این طرح جزئیات بسیاری دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Abc
۱۰:۵۶ ۱۸ مهر ۱۳۹۷
الان هم به خاطر رفتاز بد بیمه ها خرید آزاد دارو کم هزینه تر از ایتفاده از دفترچه بیمه هست وای به روزی که تامین دارو صرفا از طریق بیمه ها انجام بشه. تکلیف کسانی که بیمه نیستند چیست؟
آخرین اخبار