قائم مقام سازمان ستاد بحران کشور جزییات حادثه سیل و آب گرفتگی معابر در شمال کشور را تشریح کرد.

7 نفر در اثر حوادث اخیر در شمال کشور جان باختند/ 2700 نفر از هموطنان مورد امداد رسانی قرار گرفتندبهنام سعیدی سخنگو و معاون رئیس ستاد مدیریت بحران کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در رابطه با حادثه آب گرفتگی و ایجاد سیلاب های ناشی از بارندگی های چند روز گذشته در کشور بخصوص در شمال کشور گفت: سیل و آب گرفتگی از روز 13 مهر ماه سال جاری آغاز و تا به امروز ادامه دارد که 6 استان اصفهان، خراسان شمالی، گلستان، گیلان، مازندران و یزد از جمله استان های باران خیز در این چند روز گذشته بودند.

وی در ادامه با بیان اینکه 37 شهرستان دچار آب گرفتگی معابر و سیل شده اند اظهار کرد: در مجموع 2700 نفر تا این لحظه مورد امداد رسانی قرار گرفته و 320 نفر در مساجد و مکان های مطمئن مورد اسکان اضطراری قرار گرفتند. 83 نفر که دچار آبگرفتگی شده بودند به مناطق امن منتقل شده و از 410 منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفته و همچنین 32 خودرو از آب گرفتگی رهاسازی شدند.

سعیدی افزود: 166 تیم عملیات امداد و نجات که در مجموع 675 نفر تشکیل دهنده این تیم ها بودند، در کنار دیگر نهادها و سازمان های مرتبط اعم از فرمانداری ها، بخشداری ها، اورژانس، جهاد کشاورزی، خدمات امدادرسانی آب، برق و گاز و غیره اقدامات لازم جهت کمک رسانی به هموطنان را انجام دادند.

وی در ادامه با اشاره به اقلام توزیع شده مانند پتو و کنسرو در بین حادثه دیدگان گفت: بیشترین میزان بارندگی در استان های مازندران و گیلان بوده است و در شهرستان رودسر طی 18 ساعت گذشته به میزان 300 میلی متر بارندگی گزارش شده است که به نسبت میزان قابل توجهی از بارش است.

معاون رئیس ستاد مدیریت بحران کشور با اعلام اینکه بیشترین خسارت در شهرستان تنکابن رخ داده است، گفت: هم اکنون در تمام مناطق شمالی کشور پل های ارتباطی و رفت و آمد برقرار است و به جز 2 پل ارتباطی در تنکابن که یکی از این پل های ارتباطی 25 مسیر رفت و آمد به روستاهای اطراف را مختل کرده، در دیگر مناطق وضعیت رفت و آمد عادی گزارش شده است.

وی افزود: طبق اعلام تیم های ارزیاب، بیشترین تخریب در ابنیه ها و زیر ساخت ها اعلام شده است که تماما در حال ارزیابی میزان خسارت هستند.

سعیدی در رابطه با تعداد تلفات سیل و آب گرفتگی اخیر گفت: متاسفانه تعداد 7 نفر از هم وطنان در این حوادث جان باختند که 3 نفر بر اثر سیل، 3 نفر بر اثر صاعقه و یک نفر بر اثر برق گرفتگی جان خود را از دست دادند. همچنین تعدادی از هموطنان نیز دچار مصدومیت شدند و تعداد قابل توجهی به صورت سرپایی مداوا شدند که حال یکی از مصدومان وخیم گزارش شده است.

وی در رابطه با پیشگیری از خطرات احتمالی هموطنان در زمان سیل و آب گرفتگی توصیه های کرد و گفت: هموطنان توجه کنند که در این زمان از سال باران هایی می بارد که شدت آن به مراتب بیشتر از گذشته است و می تواند خطر آفرین باشد؛ بنابر این از توقف در کنار رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و سفر های غیر ضروری خود را لغو کنند و در صورت انجام سفر، حتما از وضعیت راه های کشور از مراکز مربوطه مانند پلیس راه و سازمان هواشناسی استعلامات لازم را دریافت کنند.

معاون رئیس ستاد مدیریت بحران کشور در پایان با بیان اینکه در سیل روز های گذشته دو کودک جان خود را از دست دادند، گفت: والدین از کودکان خود مراقبت های لازمه را انجام دهند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.

انتهای پیام/

برچسب ها: مدیریت بحران ، حوادث
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۲:۱۷ ۱۵ مهر ۱۳۹۷
قطع درختان وازبین بردن جنگل، ساخت بی رویه ویلا وویلانشینی،وحالا هم قهر طبیعت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۵ مهر ۱۳۹۷
طرحهای گردشگری و خشک کردن زمینهای کشاورزی به بهانه ساخت خانه و ویلا و فرسایش خاک در اثر تردد بیش از اندازه ماشینهای گردشگران و قطع درختان عامل اصلی ایجاد سیلاب در شمال است.
بارانهای شمال همیشه به همین شدت بوده و هست ولی از وقتی طبیعت ما دستکاری شده شاهد وقوع سیل های مخرب هستیم.
Germany
ناشناس
۲۰:۳۸ ۱۵ مهر ۱۳۹۷
خدایاخودت رحم کن
آخرین اخبار