امیرحسین سیاحی دبیر فدراسیون جودو، جوجیتسو و کوراش در گفتگو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: رقابتهای جهانی همیشه از سطح بالایی برخوردار است و در این دوره که به میزبانی جمهوری آذربایجان برگزار شد ملی پوشان ما توانستند بهترین نتیجه را رقم بزنند و بعد از ۱۵ سال مدال طلای این رقابتها را کسب کنند.
او ادامه داد: موفقیتی که امسال برای تیم ملی جودو رقم خورد به دلیل برنامه ریزی خوبی بود که از سال ۹۵ انجام شد و سال گذشته مدال برنز جهانی ملایی اولین نتیجه این برنامه ریزی و تمرینهای مناسب بود و بازیهای آسیایی جاکارتا و جهانی باکو نیز در ادامه این موفقیتها رقم خورد. برنامه ریزیهای فدراسیون با موفقیت در مسابقه جهانی باکو به ثمر نشست و هدف بعدی ما کسب اولین مدال جودو در المپیک ۲۰۲۰ توکیو است.
سیاحی افزود: فاصله بین بازیهای آسیایی جاکارتا و رقابتهای جهانی باکو تنها ۲ هفته بود و با این وجود جودوکاران کشورمان از هر دو رقابت دست پر برگشتند و با وجود اینکه ۲ هفته فرصت کمی برای رسیدن به اوج آمادگی بود، اما ملی پوشان ما توانستند آمادگی خود را حفظ کنند.
دبیر فدراسیون جودو، جوجیتسو و کوراش تصریح کرد: تعداد سفرهای تیم ملی و حضور در مسابقات برون مرزی قابل پیش بینی نیست و با توجه به اینکه رنکینگ نخست جهان در اختیار سعید ملایی است و برای حفظ رنکینگ ملی پوشان باید در رقابتهای مختلف گرندپری، گرند اسلم و جهانی حاضر شویم و با توجه به شرایط اقتصادی و اهمیت رقابتها در کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۰ توکیو با برنامه ریزی مناسب شرکت میکنیم.
او عنوان کرد: برگزاری اردوهای مشترک و شرکت در کمپهای تمرینی مختلف باعث شد که تیم و ملی پوشان تجربه و آمادگی بیشتری داشته باشند و به منظور کاهش هزینههای فدراسیون و ادامه برنامههای تیم ملی قرار شد از کشورهای مطرح در جودو برای برپایی اردوی مشترک در ایران دعوت کنیم و تاکنون با یونان، آلمان، مجارستان مکاتباتی در این زمینه انجام دادیم و منتظر هستیم که در صورت موافقت این اردوهای مشترک را در ایران برگزار کنیم.
سیاحی در ادامه عنوان کرد: طی ۲ ساله گذشته فدراسیون برای حمایت از تیم ملی در اردوهای مشترک زیادی شرکت کرده و هزینه این سفرها علاوه بر اعتبارات فدراسیون از طریق حامیان مالی تامین شده است.
او بیان کرد: فدراسیون تیم ۱۰ نفره به رقابتها اعزام نمیکند و با توجه به مشکلات مالی که وجود دارد نمیتوانیم افراد را تنها به منظور کسب تجربه راهی مسابقات کنیم و باید افرادی را اعزام کنیم که شانس کسب مدال دارند و در بازیهای آسیایی جاکارتا و جهانی باکو هم همین کار صورت گرفت و خوشبختانه نتایج خوبی هم رقم خورد.
دبیر فدراسیون درباره حضور تیم ملی جودو در المپیک ۲۰۱۸ جوانان گفت: در این دوره از مسابقات ابوالفضل شجاعی و مارال مردانی به عنوان نماینده جودوی ایران شرکت میکنند، اما هدف ما در این دوره کسب تجربه است و برنامه ریزی و هدف اصلی فدراسیون برای المپیک ۲۰۲۲ جوانان است و تلاش میکنیم در المپیک بعدی با تعداد سهمیه بیشتر و با هدف کسب مدال حاضر شویم.
او در ادامه عنوان کرد: برنامه استعداد یابی در تمام هیئتهای استانی کشور برگزار میشود و افرادی که بتوانند وارد اردوی تیم ملی شوند زیر نظر کادرفنی به تمرین میپردازند تا در رده پایه هم برنامه ریزی لازم انجام شود و پشتوانه سازی برای تیم ملی صورت گیرد.
دبیر فدراسیون جودو در پایان گفت: در حال حاضر سالن شماره ۲ مجموعه ورزشی آزادی در اختیار فدراسیون جودو قرار گرفته و ملی پوشان ما در این سالن تمرین میکنند و سالن مجموعه شهید افراسیابی دیگر در اختیار فدراسیون جودو نیست و الان جودوکاران ما در فضای وسیعتر تمرین میکنند.
انتهای پیام/