فرمانده نیروی انتظامی لارستان از کشف دستگاه لوازم خانگی و نوشیدنی قاچاق به ارزش ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سرهنگ داوود امجدی فرمانده نیروی انتظامی لارستان بیان کرد: مأموران پلیس آگاهی لارستان با اقدامات اطلاعاتی از دپو لوازم خانگی و نوشیدنی قاچاق در یکی از محله‌های شهرستان مطلع شدند.

وی افزود: پس از هماهنگی با مقام قضائی، مأموران به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن انبار موفق شدند ۴۷ دستگاه انواع لوازم خانگی قاچاق از نوع اسپیلیت، بخچال، آب سردکن، جارو برقی و لباسشویی و ۵ هزار و ۴۰۰ قوطی نوشیدنی قاچاق کشف کنند.

فرمانده نیروی انتظامی لارستان با اشاره به دستگیری ۲ نفر متهم در این خصوص، اظهار کرد: برابر نظز کارشناسان ارزش ریالی کالای قاچاق کشف شده، ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

سرهنگ امجدی تصریح کرد: شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت‌های اقتصادی غیر قانونی مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به دستگیری متهمان در کمترین زمان ممکن اقدام شود.

انتهای پیام/ن

کشف کالای قاچاق در لارستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.