به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد گفت : در اجرای ماده ۷۶ قانون تامین اجتماعی متقاضیانی که بطور کلی دارای ۲۰ سال سابقه متوالی و یا ۲۵ سال سابقه متناوب در مشاغل سخت و زیان آور باشند می توانند درخواست خود را به دبیرخانه بررسی مشاغل سخت و زیان آور ارسال کنند.
وی به مشکلات کارگران در فرآیند بررسی مشاغل سخت و زیان آور اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین آن مشکلات ضایع شدن حق کارگر در استفاده از مزایای مشاغل سخت و زیان آور به علت اینکه کارفرما برای کارگری که به کار سخت و زیان آور مشغول است عناوین عام مثل کارگر متفرقه، کارمند و یا موارد مشابه به سازمان تامین اجتماعی ارسال کرده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه همچنین در خصوص مشکلات کارفرمایان بیان داشت: مشکلات عمده کارفرمایان به علت پرداخت ۴ درصد حق سختی کار است که در قانون تعریف شده و باید پس از تایید کمیته های استانی به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کند که این کار موجب رکود واحدهای تولیدی می شود.
عزیزی تصریح کرد: در بسیاری از کارگاهها با انجام اقدامات فنی و مهندسی، سخت و زیان آور بودن بسیاری از مشاغل قابل رفع است، اما به علت ضعف فرهنگ کار و ایمنی و عدم اطلاع کارفرمایان از قوانین و مقررات در این خصوص ابراز نارضایتی می کنند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳ گروه مشاغل سخت و زیان آور شناسایی شده و بنابر قانون به آنها رسیدگی می شود تا دچار مشکل نشوند.
انتهای پیام/د