حمید محرابی رئیس اداره اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اعتباربخشی کارکنان اورژانس ناوگان زمینی و هوایی اظهار کرد: بالگرد اورژانس جزء تجهیزات این سازمان محسوب میشود که وظیفهاش ارائه خدمات به بیماران و مصدومان حادثه دیده است.
وی ادامه داد: اعتبار بخشی برای پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی انجام میشود، این اقدام برای نیروهای اورژانس هوایی نیز انجام میشود و اداره اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور برنامههای خوبی را در جهت تغییرات سنجشهای ارزیابی انجام داده است.
رئیس اداره ارتباط بخشی سازمان اورژانس کشور تأکید کرد: برای نوشتن نرم افزار اعتبار بخشی پرسنل اورژانس با چندین شرکت دانش بنیان توافقاتی شده است و این نرم افزار در آیندهای نزدیک راه اندازی میشود.
محرابی ادامه داد: در حال حاضر کار اعتبار بخشی پرسنل اورژانس کشور به صورت پایلوت در 6 دانشگاه مشهد، زنجان، کاشان، همدان، شیراز و قزوین انجام میشود و در مرحله اول کارنامه اولیه و گزارشهای میدانی بر اساس استانداردهای اعتبار بخشی در هریک از زمینهها تعیین و نمره پرسنل اورژانس مشخص میشود.
وی بیان کرد: بر اساس آنالیزهای انجام شده به وسیله دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور برنامههای عملیاتی طراحی میشود و اگر کسی از پرسنل اورژانس حد نصاب استاندارد بخشی را به دست نیاورد باید مورد ارزیابی و اعتبار بخشی مجدد قرار بگیرد تا نمره لازم را کسب کند.
رئیس اداره ارتباط بخشی سازمان اورژانس کشور گفت: اداره اعتبار بخشی سازمان اورژانس کشور بحث برنامه اعتباری و بهبود کیفیت را در دستور کار خود قرار میدهد تا بر همین اساس دانشگاهها ملزم به ارائه گزارش در این زمینه هستند.
محرابی یادآوری کرد: توجه ارائه اعتبار بخشی اورژانس کشور نسبت به مسائل مختلف نگاهی استراتژیک با هدف تعیین اولویتها است و دانشگاههایی که به صورت پایلوت کار اعتباربخشی را انجام میدهند باید به این مسائل توجه جدی داشته باشند.
انتهای پیام/