عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: دولت بیشتر از اینکه نیازمند سخنگو باشد باید رویکرد خود را تغییر دهد و جوابی برای عملکرد خودش داشته باشد.


دولت به جای تغییر سخنگو رویکردش را تغییر دهد/هنوز هم برای تغییر چهره اقتصادی دولت دیر نشده استمحمد مهدی اسلامی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه از اوایل دولت دوازدهم اصلاح طلبان در انتخاب وزرا کابینه سهم داشتند و حال منکر حمایت از آقای روحانی می‌شوند؛ گفت: مشکل اصلی جریان دوم خرداد و عدم پاسخگویی آنان است.

وی با یاد آوری رویه قدیمی جریان اصلاح‌طلبان در مواجهه با مردم اظهارکرد: اگرچه جریان دوم خرداد و دهه قبل با شعار «دانستن حق مردم است» یک پروپاگاندای انتخاباتی به راه انداخت و سبد آرای خود را پر کرد، اما بیشترین فرار از پاسخگویی را در این بیست سال اخیر در این جریان شاهد بوده ایم.

اسلامی افزود: در انتخابات ۱۳۸۰ به جای پاسخگویی درباره عملکردها، با گریه مقابل دوربین و ادعای «نگذاشتند» و دیگر روش‌های عملیات روانی، به میدان آمدند؛ اما ثمر حضور آن‌ها تا حدی پرحاشیه و غیر دموکراتیک بود که برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی، نهادی که با رأی مستقیم مردم برگزیده شده بود، توسط دولت منحل شد.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به حمایت رسمی جریان اصلاحات در انتخابات ۱۳۹۶ از دولت روحانی که آزمون خود را برای چهار سال پس داده بود، تصریح کرد: رئیس دولت اصلاحات با ادعای اینکه «به زیر و بم امور آشناست و توطئه‌های ریز و درشت علیه کشور، انقلاب و مردم را می‌شناسد و به امکانات آگاهی دارد» به مردم اطمینان داد که برای اقتدار ملّی و عزّت بین‌المللی و بهبود وضعیت معیشت زندگی و حل مشکلات به روحانی رأی دهند؛ اما در حالی که نتیجه بسیار بدتر از آن چیزی که برای رقیبشان ترسیم می‌کردند، شده است؛ باز بهانه‌هایی همچون نگذاشتند را تکرار می‌کنند.

وی ادامه داد: واقعیتی که با این بهانه‌ها کتمان می‌شود؛ در تزاحم منافع میان دو حزب کارگزاران و اعتدال و توسعه برخی از حقایق بیش از پیش نمایان شد که مشخص شد سهم خواهی‌های حزبی و ترجیح رفاقت‌ها به منافع ملی علت ناهماهنگی در تیم اقتصادی دولت و شرایط پیش آمده است.

مدیر مسئول هفته نامه شما به تسلط مدیران اتاق جنگ روانی اصلاحات و تکنیک‌های رسانه‌ای برای وارونه نمایی حقیقت تأکید کرده و افزود: به نظر می‌رسد عملکرد بد اصلاح طلبان به نقطه‌ای رسیده که دیگر با پوشش رسانه‌ای قابل استتار نیست و ناکارآمدی دولت معرفی شده از سوی اصلاح طلبان و مدیران اصلاح طلبی که به دولت گسیل کرده اند، به حدی رسیده که نه تنها حاضر به پذیرفتن مسئولیت آن نیستند، بلکه سعی می‌کنند خود را منتقد آن جلوه دهند تا از عواقب بی تدبیری‌ها و امیدکشی‌های آن مصون بمانند.

اسلامی در خصوص شرایط اقتصادی کنونی و نبود ۳ وزیر در کابینه دولت تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی دولت عدم توجه به برنامه‌های رقبای خود در انتخابات ۹۶ است که برخی از نقد‌های اصولی توسط نامزد‌های موجود از جمله آقای میرسلیم مشفقانه بود و اگر به اینطور نقد‌ها دقت می‌شد حال خیلی از مشکلات امروز پدید نمی‌آمد.

وی ادامه داد: هنوز هم برای تغییر چهره اقتصادی دولت دیر نشده است و اگر نسبت به انتخاب چهره‌هایی با برنامه‌های کارآمد همراه با شنیدن نقد‌های دلسوزانه عمل کند دستاورد‌های بهتری خواهد داشت.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در مورد تعلل دولت در انتخاب سخنگو گفت: سخنگو یک جایگاه نمادین است که متاسفانه در اغلب دولت‌ها پاسخگویی وسیع را به جامعه ارائه می‌دهد. دولت بیشتر از اینکه نیازمند سخنگو باشد باید رویکرد خود را تغییر دهد و جوابی برای عملکرد خودش داشته باشد؛ در صورتی که دولت سوال‌های افکار عمومی را قابل پاسخگویی می‌داند و جوابی در قبال مردم ندارد به جای پاسخ سازی و بهانه تراشی، اشکالاتش را بپذیرد و آن‌ها را اصلاح کند.

اسلامی راه برون رفتن از این وضع را، حفظ هوشیاری و مطالبه پاسخگویی دانست تا هزینه عملکرد‌ها به حساب حمایت کنندگان از نامزد‌های انتخاباتی نوشته شود تا اجازه تکرار تحمیل چنین هزینه‌هایی به کشور در انتخابات‌های آتی داده نشود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار