به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی فوربز، مطالعات موسسه تحقیقاتی یوگاو (YouGov) نشان می دهد سالیانه بیش از هزار میلیارد دلار [یک تریلیون دلار] غذا در خاورمیانه دور ریخته و هدر داده می شود که عربستان با 13 میلیارد و 300 میلیون دلار در جایگاه نخست دور ریز غذا قرار دارد.
کشورهای امارات متحده عربی و مصر رتبه های دوم و سوم بالاترین میزان دور ریز غذا در خاورمیانه را در اختیار دارند.
بر این اساس، 40 درصد از کل زباله های امارات را مواد غذایی و خوراکی تشکیل می دهد.
بالاترین سهم دور ریز غذا در عربستان سعودی، امارات و مصر را رستوران ها با 32 درصد و جشن های بزرگ و ملی با 30 درصد به خود اختصاص داده اند.
علاوه بر این، مطالعات یوگاو نشان می دهد در این سه کشور تقریبا نیمی (48 درصد) از غذاهای باقی مانده – چه خانگی و چه رستورانی- دور ریخته می شود که این آمار نیاز به کنترل میزان مصرف غذا در این کشورها را ملموس تر می کند.
همچنین بیش از یک سوم (33 درصد) دور زیر غذا را میوه ها، سبزیجات، محصولات لبنی و غذاهای کنسرو شده تشکیل می دهد.
بر اساس این تحقیقات، یکی از دلایل اصلی هدر رفت غذا در خاورمیانه دور ریختن مواد غذایی پیش از تاریخ انقضا است.
در نهایت، در حالی که عربستان جریمه 267 دلاری را برای هر کیلو دور ریز غذا در نظر گرفته است بسیاری از شاهزادگان سعودی در ضیافت های خود حجم زیادی از مواد غذایی را دور می ریزند.
این بریز و بپاشها در عربستان در حالی صورت میگیرد که سازمان های فعال در امور بشردوستانه اعلام کردهاند در پی افزایش حملات هوایی ائتلاف سعودی علیه یمن و ممنوعیت ورود غذا به این کشور، مردم یمن به زودی با بحران غذا مواجه خواهد شد.
انتهای پیام/