دادستان خاش گفت: خودرو‌های متخلف که چندین بار در روز اقدام به سوختگیری کنند در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم و جلوگیری از وقوع صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوختی توقیف می‌شوند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ رضا حکمتیان دادستان خاش گفت: خودرو‌های متخلف در صورت مشاهده و محرز شدن تخلف از سوی بازرسان برای نخستین بار بین ۱۰ روز تا ۲ ماه توقیف خواهند شد.

وی بیان کرد: برنامه تشدید نظارت و کنترل جایگاه‌های سوختی، شناسایی و ابطال کارت‌های مهاجر که به طور غیرمجاز در اختیار مردم و یا جایگاه داران هستند در کنار کدینگ کردن جایگاه‌ها در دستور کار است.

دادستان خاش گفت: از مدتی قبل بر حسب پیگیری‌های مسئولان و دستور دادستان زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان شرکت نفت موظف شده از طریق سامانه هوشمند کارت سوخت، کارت‌های مهاجری را که در این استان سوختگیری غیرمتعارف دارند شناسایی و ابطال کنند.

وی بیان کرد: تعطیل کردن جایگاه‌های متخلف نیز از اهرم‌های دیگری است که مسئولان می‌توانند برای پیشگیری از تخلفات از آن بهره ببرند و حوزه قضایی نیز با قاطعیت در کنار دست اندرکاران این امر خواهد بود.

حکمتیان ادامه داد: تفاوت قیمت ارز در آن سوی مرز شرایط را برای سوخت قاچاق در مناطق مرزی فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: با بالا رفتن قیمت ارز و رشد قیمت بنزین در مرز‌های سیستان و بلوچستان کارت‌های بدون استفاده از استان‌های دیگر کشور به این منطقه سرازیر شده که این معضل سبب رشد قاچاق سوخت و شلوغ شدن جایگاه‌ها شده است.

دادستان خاش تاکید کرد: فعالیت شبکه‌ای برای قاچاق سوخت یک معضل جدی در سیستان و بلوچستان به شمار می‌رود که انتظار داریم مسئولان دست اندر کار این موضوع را پیگیری و مدیریت کنند.

وی افزود: مبارزه با قاچاق کالا و ارز از راه‌های مهم برای حمایت از تولیدات داخلی بوده که ارتباط مستقیمی با ایجاد اشتغال و افزایش سطح معیشت مردم خواهد داشت.

کشور‌های پاکستان و افغانستان نیاز مبرمی به سوخت دارند که اگر جمهوری اسلامی ایران نتواند نیاز آن‌ها را به طور قانونی تامین کند قاعدتا این نیاز از مسیر قاچاق برطرف می‌شود.

به همین دلیل در سیستان و بلوچستان به عنوان استان هم مرز با این ۲ کشور موضوع قاچاق سوخت اتفاق می‌افتد، اما جالب اینجاست که سهم این استان در قاچاق سوخت کمتر از ۱۵ درصد است و افزون بر ۸۵ درصد سوخت قاچاق از سایر نقاط کشور وارد این منطقه می‌شود.

مشکلی که وزارت نفت بر سیستان و بلوچستان تحمیل کرده عرضه کارت‌های سوخت آزاد در سایر استان‌ها و شهر‌های کشور است به طوری که خارج از این استان در تمامی جایگاه‌های سوخت به ازای هر نازل یک کارت سوخت آزاد وجود دارد.

با این شرایط دیگر نیازی نیست که مردم از کارت هوشمند خودروی خود استفاده کنند و در واقع کارت‌های هوشمند سوخت در سایر استان‌های کشور تقریبا بدون استفاده می‌ماند.

خاش از توابع سیستان و بلوچستان در ۱۸۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز این استان واقع شده است.

انتهای پیام /پ

توقیف خودرو‌های متخلف سوختی در خاش 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار